RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Bli med på å utforme programmet!


Lokalapolitikerne i Grorud Venstre, leder Jon Julius Sandal i midten.
Lokalapolitikerne i Grorud Venstre, leder Jon Julius Sandal i midten. Foto: Arkivfoto
Grorud Venstre ønsker innspill til det lokale programarbeidet fra innbyggerne i Bydel Grorud.

GRORUD: Det er ti måneder til kommunevalget i Oslo. Grorud Venstre anstrenger seg nå for å få et program i pakt med Grorud-beboeres eget ønske og etterlyser innspill.

– Vi oppfordrer spesielt frivillige foreninger, velforeninger, miljøforkjempere, næringslivet, tillistsvalgte og brukere av de kommunale tjenestene å ta kontakt med oss, sier leder i Grorud Venstre, Jon Julius Sandal.

Tillitsvalgte

– Vi er opptatt av av kvaliteten i bydelens tjenester, rammene for tjenestene og under hvilke vilkår tjenestene utføres. Grorud Venstre er også opptatt av frivillighet, miljøvern, kultur og lokalt engasjement og hvordan dette kan styrkes, sier Jon Julius Sandal.

– Derfor ønsker vi i programkomiteen å få innspill fra brukere av bydelens tjenester og ansattes tillitsvalgte, sier Sandal.

Borettslag og miljøforkjempee

Grorud Venstre ønsker også å komme i kontakt med talspersoner for borettslag, frivillige lag og foreninger, lokale ildsjeler og miljøforkjempere for å høre hva som er viktig for de ulike virksomhetene og for lokalsamfunnet i bydelen.

– Vi ønsker en dialog om hva som er bra og hva som kan forbedres i bydelen, slik at vårt valgprogram i størst mulig grad reflekterer innbyggernes behov og ønsker, fortsetter han.

– I Venstre er det et viktig demokratisk prinsipp at alle politiske avgjørelser skal fattes så nær dem det angår som mulig. Derfor er lokaldemokratiet en viktig forutsetning for demokratisk deltakelse. Den politiske makten skal komme nedenfra, sier Sandal.

Vil lytte

Lørdag 27. november mellom klokken 11 og 14 har Grorud Venstre stand på Grorud Senter for å snakke med og innhente kunnskap fra kvinnen og mannen i gata.

– Vi er svært glad for alle innspill, muntlig eller skriftlig, og møter gjerne opp for samtale og for å lytte og lære, sier Jon Julius Sandal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere