RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Bli med på feiringen!


Bilde fjes i sommersol: Sankthansfeiringen ved Holmendammen er blitt et svært populært arrangement.
Bilde fjes i sommersol: Sankthansfeiringen ved Holmendammen er blitt et svært populært arrangement. Foto: FOTO: LIONS CLUB SLEMDAL
Torsdag 23. juni, på selveste Sankthansaften, står Lions Club Slemdal klare til å ta imot barn og voksne til årlig familiefest.

HOLMENDAMMEN: Ved foten av Holmenkollåsen, på de grønne gressbakkene ved den idylliske Holmendammen rigges det til lek og moro, for store og små.

– Dette er 46. gang dette arrangeres. Dårlig vær har aldri satt en stopper for kosen og hyggen, sier aksjonsleder i Lions Club Slemdal, Ragnar Madsen.

Gøy på hesteryggen

Det er først og fremst hesteridning og den spennende og ikke minst mystiske «fiskedammen» som frister barna. Fra «Veksthuset» på Gaustad kommer de godmodige og snille hestene for å la små rytterspirer forsøke seg i sadelen, ledsaget av kyndige instruktører.

– Fra fiskedammen kan spente barn prøve fiskelykken, alle får garantert napp! Også i år kan vi love mange «gullfisker», poser med verdi til flere hundrelapper hvis man er ekstra heldig, opplyser Madsen.

Lions Club har to lotterier og lykkehjul i tillegg til Superlotteri med en rekke gevinster.

– I år får vi også besøk av Frivillighetessentralen som er et av de prosjekter vår klubb støtter i nærmiljøet, sier Madsen. Fra et knippe boder kan barn og voksne få servert is, pølser, kaffe, brus, kaker og de berømte Sankthans-vaflene.

I fyr og flamme

Det flere mener et ett av byens flotteste Sankthans-bål tennes klokken 21.00 og markerer slutten på arrangementet.

– Vårt store Sankthans-bål er unikt; det er ikke mange steder så nærme byen man får sett et skikkelig, sprakende bål, sier Madsen.

Det økonomiske overskuddet går uavkortet til Lions-arbeidet lokalt og nasjonalt, og Slemdalsklubbens medlemmer med ledsagere, som hvert år stiller frivillig opp, gleder seg til å treffe alle nye og tidligere deltakere igjen.

– Vi ønsker alle velkommen til Holmendammen. Her er det store, grønne sletter for picnic, ball-lek og mye mer, avslutter Madsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere