RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Blir hvis vi rykker opp


Adrian Thun (til høyre) har 30 seriemål på samvittigheten i år, og avgjorde kampen mot Lillestrøm 2 på straffespark.
Adrian Thun (til høyre) har 30 seriemål på samvittigheten i år, og avgjorde kampen mot Lillestrøm 2 på straffespark. Foto: Foto: Thomas Granerød
Med sitt 34. mål i år sikret Adrian Thun seier for Hasle-Løren i første kvalikkamp mot LSK 2.

LILLESTRØM: Det var kanskje en overraskelse at Hasle-Løren slo Lillestrøm 2 i første kvalifiseringskamp til 2. divisjon, men det var ingen overraskelse at nettopp Adrian Thun ble matchvinner.

Thun er i flere av storklubbenes søkelys etter en formidabel sesong med 30 mål i serien, tre mål i cupen og sin straffescoring nå sist mot Lillestrøm. Spissen strålte som en sol etter bragden i LSK-hallen.

– Dette var jo bare utrolig gøy og nå har vi veldig gode muligheter til å klare å kvalifisere oss til 2. divisjon, sier målkongen .

 Les live-referat her!

 

Fort Lørenbanen

Og her har Thun veldig rett. Det er kun ett lag som har vunnet mot Hasle Løren hjemme på Løren kunstgress i år, og det var Tippeligalaget Sandefjord som så vidt avanserte til neste runde med 1-0 over 3. divisjonsgutta til Kai Arild Lund.

Blir du å finne i Hasle Løren sitt lag neste år da Thun?

– For å si det enkelt; Rykker vi opp så blir jeg i klubben, hvis ikke får jeg se hva som skjer, er nemlig så glad i å spille sammen med disse gutta at jeg håper på å fortsette i klubben, avslutter Thun.

Rørt og stolt

Hasle-Løren-trener Kai Arild Lund var en glad mann etter kampen mot Lillestrøm 2.

– Jeg er ekstremt stolt av gutta mine, sier en rørt trener Kai Arild Lund til Lokalavisen Groruddalen.

Det ble en meget severdig og innholdsrik fotballkamp der gjestene fra Hasle Løren scoret kampens eneste mål på straffe ved Adrian Thun bare åtte minutter før full tid.

Hasle-Løren styrte faktisk mesteparten av kampen, akkurat slik trener Lund spådde etter seieren mot Årvoll for noen uker siden.

Skuffet Bergdølmo

LSKtrenerne André Bergdølmo og Erland Johnsen så ut til å være midt inne i et aldri så lite smertehelvete, da Thun satte straffen i krysset åtte minutter før slutt. Bedre ble det ikke for duoen da laget ikke klarte å svare på tiltale mot gutta fra Hasle Løren i kampens sluttminutter;

– Ja, hva skal man si til dette, starter Bergdølmo med å si minutter etter kampslutt.

– Først og fremst så er jeg meget skuffet over innsatsen til gutta, men jeg vil påpeke at Hasle Løren ikke overrasket meg. Jeg så dem nemlig mot Kolbotn og de imponerte meg tidvis. Men, det er mulig spillerne ikke tok dette helt alvorlig, sier Bergdølmo.

– Nå er vi virkelig nødt for å gjøre noen grep før returkampen og jeg håper vi har tatt lærdom av denne fadesen - det er jo meget viktig at vi klarer opprykket til 2. divisjon, avslutter Bergdølmo til Lokalavisen Groruddalen.

Avgjøres lørdag

Om Hasle-Løren klarer å stikke kjepper i Lillestrøm-hjulene, avgjøres førstkommende lørdag.

Klokka 15.00 møtes Hasle-Løren og Lillestrøm 2 på Lørenbanen. Lillestrøm oppforder fansen til å stille mannsterke på kamp. Kanskje blir årets tilskuerrekord fra cupkampen mot Sandefjord slått...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere