RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjarne Ødegaard har ikke tiltro til Regjeringen.
Bjarne Ødegaard har ikke tiltro til Regjeringen.

– Blottet for realisme

BU-leder på Frogner, Bjarne Ødegaard (H), mener osloborgerne ikke lengre kan ha tiltro til Regjeringen i museumssaken.

BYGDØY: – Jeg finner det meget besynderlig at statsråden for andre gang legger frem en rapport uten et godt og gjennomarbeidet materiale. Denne rapporten er blottet for realisme, og at statsråden kan gå god for den viser at ingen bør ha tiltro til Regjeringen i denne saken, sier Ødegaard til Lokalavisen.

BU-lederen, som selv bor på Bygdøy, mener analysen ikke tar utgangspunkt i det reelle problemet – trafikksammenbrudd på de største utfartsdagene.

– Nå må statsråd Aasland skjære igjennom og lytte til kommunens egen fagetaet og det tverrpolitiske Oslo – både i bystyret, i bydelsutvalgene og på Stortinget, sier Ødegaard.

Les også: Vil ikke vurdere trafikken på nytt

– Det eneste som er riktig er å legge museet til Bjørvika, både for museet og beboerne på Bygdøy sin del. Det er direkte uklokt å legge en stor kultur- og turistattraksjon midt i et boligområde med tilknyttet skolevei, sier BU-lederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere