RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Bør få en helhetlig plan

På siste BU-møte ga lokalpolitikerne full støtte til fremlagte buss-planer. Men de ønsker også noe mer for å få et bedre helhetlig tilbud.

Søndre Nordstrand: Utvidet lokal-buss om Gamle Bygdevei på Mortensrud, matebuss til Dal/Brenna hele dagen hver dag og Rute 501 fra Enebakk innom Mortensrud-terminalen var konkrete forslag lokalpolitikerne gikk inn for.

– Men vi bør også få en helhetlig plan for offentlige kommunikasjonstilbud i hele bydelen, konkluderte BU-leder Nadeem Butt etter at de fremlagte forslagene var ferdigbehandlet.

Men det må bli en senere sak.

Gamle bygdevei

Nordstrands Blad har tidigere redegjort for forslaget om å få buss hele dagen, også i helgene , inn Gamle bygdevei. Tre holdeplasser her vil gi mange et vesentlig bedre busstilbud til mange mennesker.

Dal/Brenna

Samme forhold er det på Dal/Brenna hvor samme rute går idag. Men også her er det mange menensker som trenger et tilbud hele dagen. Dette understreket Johnny Borrebæk.

Enebakk-bussen

Beboere på Klemetsrud, Gjersrud og Stensrud har aldri vært bortskjemt med godt offentlig kommunikasjonstilbud, og enda dårligere ble det da bussen som snudde ved Sværsvann, ble borte. Nå har de bare 501-bussen fra Enebakk som går til sentrum via E6. Men skal de til nærsenteret sitt - Senter Syd - eller over på T-banen, må de gå fra holdeplassen på Europaveien.

– Dette kan bli en lang marsj spesielt for eldre mennesker, kommenterte Tharald Beck.

Forslaget nå er at 501-bussen kan gå om Mortensrud-terminalen.

Alle disse forslagene gikk et samlet BU inn for skal oversendes Ruter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere