RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Brannen er sannsynligvis påtent

Innbrudd, en polsk øltyv og en brann i en barnehage som trolig er påtent. Les mer fra politiloggen her.

 

To innbrudd i samme vei

HOLMLIA: Fredag morgen fikk politiet melding fra en bedrift i Rosenholmveien om at det hadde vært innbrudd i løpet av natten. En rute var knust og det er uklart hva som ble stjålet.

Klokken 01.40 natt til søndag kom det melding fra det samme området om innbrudd. Denne gangen var den en frisørsalong som hadde fått ubudne gjester. Tyvene hadde kastet en stein gjennom et vindu for så å få opp døren. Også her var det uklart hva som var stjålet. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelser på begge åstedene og utelukker ikke at det kan være en sammenheng.

 

Pågrep tagger

OPPSAL: En mann i 30-årene ble lørdag klokken 22.30 pågrepet i en leilighet i Haakon Tveters vei. Mannen hadde tagget på et vindu til et hus i nærheten før han stakk av. Politiet søkte i området og fant mannen i en leilighet. Han ble kjørt i sentralarresten.

 

Stjal øl

NORDSTRAND: En 56 år gammel polsk statsborger ble lørdag klokken 16.20 tatt for nasking av en sekspakning øl på Spar på Sæter. Butikken anmelder naskeriet og mannen ble bortvist fra butikken de neste 24 timene.

 

Brann i uthus

BRANNFJELL: Søndag ettermiddag rykket politiet og brannvesenet ut til en brann i et uthus i en nedlagt barnehage i Libakkfaret. Brannen ble raskt slukket og det var ikke fare for spredning til nærliggende bygg. Brannen startet på loftet og politiet går ut ifra at den sannsynligvis er påtent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere