*Nettavisen* Nyheter.

– Burde skamme seg

Elin Horn Galtung og aksjonskomiteen møtte byrådslederen for å få fart i Gulleråsen-saken. Foto: Foto: Vidar Bakken

BU-leder Elin Horn Galtung (H) mener det er en skandale at de må gå til topps i det politiske systemet for å få de rette til å ta ansvar i Gulleråsen-saken.

Gulleråsen: Sist mandag møtte Elin Horn Galtung byrådsleder Stian Berger Røsland (H), sammen med leder av samferdselskomiteen i Bydel Vestre Aker, Arild Gjervan (H) og medlemmer av Aksjonskomiteen for gjenåpning av Gulleråsen stasjon.

– Jeg er glad for at byrådslederen er helt klar på at stasjonen skal åpnes igjen så raskt som mulig og at han har bestemt at det i mellomtiden skal bli buss for bane, sier Horn Galtung.

Ganske vannvittig

Hun er ikke like fornøyd med hva Ruter og Oslo T-banedrift har foretatt seg i mellomtiden.

Hun er ikke like fornøyd med hva <a href="http://dittoslo.no/forbruker/bil-og-trafikk/ruter-trikken-ma-ga-gjennom-bispegata-1.6697297" title="Sørenga for kostbart for Ruter">Ruter</a> og Oslo T-banedrift har foretatt seg i mellomtiden.

– Det er ganske vanvittig at vi må vente så lenge på å få en vurdering av sikkerheten ved å åpne for en vogn mot perrongen på Gulleråsen. Hva har de foretatt seg i mellomtiden? Dette har de jo visst om lenge (siden slutten av oktober – journ.anm.). Byrådslederen måtte også ta avgjørelsen å sette opp buss for bane. Ruter har ikke foretatt seg noen ting, sier Horn Galtung.

Bydelsutvalget reagerte tidlig på at Gulleråsen stasjon måtte stenges.

Flaut

Elin Horn Galtung mener dette er slett kundebehandling.

– Det må jo være flaut for dem det gjelder at vi må gå til byrådsleder for å få ordnet opp i dette. De burde skamme seg. Her tar man fra en stor gruppe mennesker et tilbud uten å forsøke å gjøre noe med det. Jeg sier som Stian Berger Røsland: I Oslo arbeider vi med å bygge ut kollektivtrafikken, ikke bygge den ned.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.