RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Burde vunnet med 20 mål


Preben Evensen og resten av VIF Håndball vant lekende lett mot Lillestrøm.
Preben Evensen og resten av VIF Håndball vant lekende lett mot Lillestrøm. Foto: Foto: Thomas Granerød
Håndballherrene til Vålerenga knuste Lillestrøm i Herulf Cup, men har allikevel mye mer å gå på.

MOSS: Vålerenga tapte sin første kamp i Herulf Cup mot Kristiansund lørdag, men stilte da med sitt B-lag.

Søndag sto Lillestrøm på den andre banehalvdelen og fikk smake et revansjesugent Vålerenga-mannskap som ville vise at det tross alt er stor forskjell på lag fra Postenligaen og 1. divisjon.

Best i alt, men ineffektive

Lillestrøm startet bra og ledet tidlig med 2-0, men da Vålerenga fikk ristet av seg den dårlige starten var laget klart best i alt de foretok seg. Den første scoringen kom etter drøye fem minutter ved Thomas Thomsen og deretter og ut handlet alt om for anledningen bortelaget Vålerenga.

Ankepunktet må være at laget sløste tidvis voldsomt i angrep og skuddene var dårlig innstilt. Dette bedret seg utover i kampen og Vålerenga kunne juble for en høyst fortjent 15-26 seier i Mossehallen etter å ha ledet 5-9 til pause.

– Vi er på rett vei

Vålerenga-trener Morten Østreng var godt fornøyd etter seieren over Lillestrøm, men påpekte spesielt én svakhet;

– For det første så bør vi vinne med 20 mål over Lillestrøm i denne kampen, vi brenner for mange sjanser og setter ikke skuddene.

– Jeg føler likevel at vi klarer å justere oss inn og vi avslutter kampen godt mot Lillestrøm. Det jeg er mest fornøyd med er forsvarsspillet vårt, det holder høyt snitt. En annen ting er at vi har massevis av krefter og vi står hele distansen, forklarer Østreng og legger til;

– Vi er på rett vei, jeg synes de nye spillerne sklir bra inn i troppen og vi begynner nå å se konturene av en førstesekser, avslutter trener Morten Østreng til Østkantavisa.

Siste: Vålerenga tok seg helt til finalen i Mossehallen siden Falk trakk laget sitt etter det innledende gruppespillet. Dette førte igjen til at Vålerenga noe overraskende slo Follo i finalen med overbevisende 27-21.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere