RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Byen der det vokser sko i trærne


Hva gjør at Oslo er byen din?
Hva gjør at Oslo er byen din? Foto: Fotomontasje
Oslofolk viser frem byen sin. Her kan du se alle bidragene i fotokonkurransen «Oslo – byen min!» – så langt. Har du sendt oss ditt Oslo?

OSLO: – For å øke kvaliteten i livene våre er det viktig at vi gleder oss over alt det som er bra i byen. Den samme patriotismen som bergenserne har for byen sin greier vi nok aldri å få, men jeg tror vi kan klare å øke entusiasmen og være mer stolte av byen, hverandre og det mangfoldet vi har i Oslo, sa ordfører Fabian Stang da han sammen med dittOslo lanserte fotokonkurransen «Oslo – byen min».

Konkurransen har til hensikt å vise frem hva Oslo folk er stolte av, hva de er glade i og hva som opptar dem i byen deres.

Hver måned skal ordføreren og nyhetsredaktør Hege Bjørnsdatter Braaten i dittOslo kåre et vinnerbilde, som kombinert med en kort forklaring viser en helt spesiell side av Oslo. Har du sendt inn ditt bilde? Se faktaboksen til høyre for hvordan du kan bidra!

Nå har vi samlet alle bidragene som har kommet inn så langt. Se hele bildeserien her!

 

Fabian og Hege

Nyhetsredaktør i dittOslo, Hege Bjørnsdatter Braaten, og Oslos ordfører Fabian Stang vil se bildene som forteller hvorfor Oslo er byen din. Alle bidrag vises på nett på dittOslo.no. Én vinner får trukket frem sitt bilde og sin Oslo-historie, og får ti Flax-lodd. (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere