*Nettavisen* Nyheter.

– Byens flotteste uteområde

Med boller, saft og flagget til topps ble Klemetsrud skoles nye uteområde offisielt innviet onsdag.

KLEMETSRUD: – En veldig stor dag for oss. Dette betyr fantastisk mye for elevene våre, sier rektor Kåre Lien før Klemetsrudsangen lyder utover skolegården og snoren til uteområdet offisielt klippes over av Hedda, Thea, Yousef og Jacob fra 6. trinn.

Mot mobbing

I flere år har de 211 elevene fra 1.-7. trinn ønsket seg noe mer enn bare en skolegård å løpe rundt på i friminuttene. Nå har Undervisningsbygg oppfylt drømmen.

– Fra før har vi byens flotteste akebakke, og med kunstgressbane, to bordtennisbord, snurrestativ, husker, klatrestativ, svingstang og brettspill, kan jeg nå si at vi har byens flotteste uteområde. Her skal alle finne noe de liker å holde på med, sier rektor.

Han sier at vennskap og samarbeid står høyt i fokus på Klemetsrud skole.

LES OGSÅ: Klemetsrudgata for alle

– Det er grunnen til at vi valgte å offisielt innvie det nye uteområdet nettopp denne uken. Det er vårt bidrag til Oslo-skolens kampanjeuke mot mobbing: "Vi skal skape vennskap sammen", sier han.

Stille seg i kø

Lien håper alle på Klemetsrud vil skape vennskap og forhindre mobbing gjennom lek på de nye uteområdene.

– Her må elevene lære seg å ta hensyn til hverandre, stille seg i kø og vente på tur. Vi skal sammen lage reglene som skal sørge for at alle får det gøy både sommer og vinter, sier rektor.

LES OGSÅ:

Hurra, nå er det morsomt å lage mat på Klemetsrud

Skal bygge nye boliger ved Klemetsrud skole

Bydel Søndre Nordstrand har fått ny sjef

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.