RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Christina Vukicevic er en flott person


TRENTE I VARMEN: Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic kom på overraskelsesbesøk til Bali. Her får Sinsen-jenta en god klem. FOTO: PRIVAT
TRENTE I VARMEN: Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic kom på overraskelsesbesøk til Bali. Her får Sinsen-jenta en god klem. FOTO: PRIVAT
Camilla Lorentzen fra Sinsen fikk nylig trene med stjerneparet Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic på solfylte Bali!

SINSEN: Thorkildsen og Vukicevic gjestet nylig norske GOstudy på Bali for å forelese, trene og gi studentene inspirasjon. Idrettsstudenten fra Sinsen synes det å møte toppidrettsutøvere på idrettstudiene til GOstudy, var både lærerikt og motiverende.

– Å bli undervist i trening og motivasjon av Andreas Thorkildsen som virkelig har nådd så langt, er en stor opplevelse. Han har vist at det er mulig å nå sine mål. Han har også en gang vært der vi er i dag, med planer og ønsker om en idrettskarriere, sier Camilla Lorentzen.

I tillegg til å undervise har Andreas Thorkildsen, sammen med Christina Vukicevic, hatt treningsøkter med studenten fra Oslo. Superparet delte villig sine gode råd og treningstips.

– Det var virkelig gøy å få trene sammen med Andreas og Christina. Vanligvis er en treningsøkt med idrettsstjerner på dette nivået ikke akkurat hverdagen til en student fra Oslo. Vi er utrolig glade for at de tok seg tid til å trene sammen med oss. Andreas og Christina er begge flotte personer og idrettsutøvere som hadde mye å bidra med, sier idrettsstudenten, Camilla Lorentzen i en pressemelding fra GOstudy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere