RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– De beste damene er i marka


Her ved bommen på Sogn står gutta og venter på søndag - fra venstre Espen Bjerva og Håvard Nordgård.
Her ved bommen på Sogn står gutta og venter på søndag - fra venstre Espen Bjerva og Håvard Nordgård. Foto: Kristin Tufte Haga
Det er Singelsammen-gutta helt enige om, og inviterer andre single kvinner og menn på fellestur til søndag.

SOGN: – Å treffes på tur i marka er en veldig kul og laidback måte å møte andre single på. Søndag har vi tenkt oss til Kobberhaughytta via Ullevålsseter, og møtes her ved bommen ved Sognsvann klokka 11.00, sier Espen Bjerva (33) og Håvard Nordgård (35), to av turlederne i Singelsammen.

 
 


– Det er jo et stykke å gå, så bortsett fra det å være singel, så bør man jo være i nogenlunde god form, og også kle seg etter været – vi drar jo selvfølgelig på tur selv om det eventuelt skulle regne, sier de to.

Samme interesse

Ifølge hjemmesiden til SingelSammen, ble organisasjonen etablert i 2009, og er en ”frivillig og partipolitisk uavhengig organisasjon”, og som skal jobbe for aleneboendes interesser økonomisk, sosialt, holdningsmessig og på andre måter. Og sosialt så er det blant annet turer i marka som står på agendaen .

– Jeg er masse i marka, og tok kontakt med Singelsammen og foreslo at jeg godt kunne være guide på turer. Og så er det jo fint å møte andre single som har samme interesser som en selv, sier Håvard.

Espen har bare vært med på én singelsammen-tur fra før av.

– Min første tur var forrige – i Bærum. Jeg meldte meg inn Singelsammen for å prøve noe nytt. Mellom 20 og 30 møtte opp på turen, faktisk fra hele Østlandet. Yngste i tjueåra, og fordelingen kvinner og menn var omtrent 50/50. Det ble en fin tur med mange hyggelige mennesker. Og selv om det regnet veldig, brant vi bål og koste oss, forteller Espen.

Saken fortsetter under videoen:

 

Stiller med vaffelrøre

Og bål blir det også til helgen.

– Og vi stiller blant annet med vaffelrøre. Dette blir bra, og vi håper jo selvsagt at flest mulig blir med. Fint om interesserte også i forkant sender en mail med påmelding. Det koster 50 kroner for medlemmer å bli med på turen, ikke-medlemmer må ta kontakt med singelnett.no.

Men selv om det er hyggelig å gå på tur med andre, så er det vel fint om det blir litt romantikk i markalufta også?

– He he…ja er det ikke det alltid målet da! ler de to gutta.

Mer info - singelnett.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere