RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– De er svarte


Robert Løken har unnagjort rundt en tredjedel av sin ferd langs den kinesiske mur. Foto: Privat
Robert Løken har unnagjort rundt en tredjedel av sin ferd langs den kinesiske mur. Foto: Privat
Robert Løken forklarte leserne hvorfor det går greit å gå med kun ett par boksere langs den kinesiske mur.

KINA: – Det var litt mentalhygiene å få sånne spørsmål rundt turen. Det er hyggelig med litt kontakt med Norge igjen, sier Robert Løken (41) fra Nordberg på telefon fra Kina.

Han har nå unnagjort rundt en tredjedel av sin ett års lange vandring langs den kinesiske mur, og svarte fredag på spørsmål fra Nordre Aker Budstikkes lesere direkte fra Kina.

Og leserne var ikke snaue. På Nordreakerbudstikke.no måtte den glade vandreren fra Nordberg svare på spørsmål angående blant annet dobesøk og undertøysskift.

Se alle spørsmålene og svarene her

– Husker da du dro at du sa noe om at du bare skulle ha med ett sett med undertøy eller noe sånt... hvordan har egentlig DET gått? undrer Winnie.

– Jeg går med bare ett sett ja. De er svarte, og det er der mye av hemmeligheten ligger. Men jeg får vasket dem nokså ofte, svarer Robert, som også forteller leserne om de mange høydepunktene han har opplevd langs muren så langt.

Og bortsett fra litt skremmende møter med skorpioner og slanger, er det varmen i ørkenen som virkelig har vært den tøffeste utfordringen så langt.

– Når det er nesten 40 grader i skyggen og egentlig ikke skygge i det hele tatt, blir det umenneskelig. I perioder har jeg ikke kunnet gå i det hele tatt, sier Løken. Han er glad for at han ikke har noen jobb som venter på ham hjemme, for etter i underkant av 200 dager innser han at turen kan ta litt lengre tid enn han hadde beregnet på forhånd.

– Men hvis planen kun er å få gode minner uten varige mén, ligger jeg godt an, sier han.

Se alle spørsmålene og svarene her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere