RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-Deilig å være tilbake

Vestlis gutter vant den første kampen etter ferien, med knappest mulig margin. Det er deilig å være tilbake, smilte timåls og toppscorer, Anders Jørgensen etter kampen.

Hagan: Verken Vestli eller motstander NIT / HAK var villige til å gi seg i oppgjøret som endte med 32 31 seier til de grønnkledde, og det ble en spennende kamp med raske kontringer og finurlige finter som engasjerte både spillere og publikum sist søndag i Lihallen.
Og det var tydelig å se at den lange pausen har gitt utslag i et spillesug og en stå på vilje som viste seg gjennom utrøtte bein og harde taklinger.
- Det er deilig å være tilbake. Det har vært en lang pause, men nå er det på igjen, smilte Anders Jørgensen, etter kampen.
Men samme mann gjorde det unødvendig spennende med et par misser som de fleste allerede hadde sett i målnota.
Uansett ble han igjen kampens toppscorer med sine ti mål, etterfulgt, på Vestlis side, av Vidar Braathen med seks.

Debut

På sidelinjen sto en oppreist og bestemt trener Marinko Kurtovic og manet sine spillere til dyst, samtidig som han fulgte sin nyeste ervervelse målmannen, Emil Jungmann, med argusøyne i debuten.
Selv om Vestlis nyeste bare er 25 år gammel, har han allerede skaffet seg erfaring gjennom 19 U-landskamper for Sverige, og god elite-erfaring, og han gjennomførte en god kamp mellom stengende.
Tribunen var fylt av ivrige tilhengere, og det ble i så måte en egen lydkamp der oppe, hvor et solid antall Vestli supportere hadde tatt turen over grensa til Nittedal for å heie sine helter til strid. Og det skal sies at det var de som satte i gang den herlige tribunetrampingen som hører hjemme på slike kamper, og med jublende "Vestli" rop satte de fart på hele publikummet, så med litt godvilje kan man si at seieren ble vunnet også der.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere