*Nettavisen* Nyheter.

– Det blir gangfelt!

Kommer: I følge Øystein Tandberg, i Vegvesenet, så blir det etterhvert gangfelt over Sandaker-veien - på oversiden av Nydalen Togstasjon. Arkiv

Det blir orden på trafikksikkerheten fra Grefsensiden til Nydalen. I følge Vegvesenet skal det på plass gangfelt som krysser Sandakerveien.

NYDALEN: I forrige uke skrev NAB om beboere på Grefsensiden av Ring 3 som etterlyste bedre trafikksikkerhet ved Nydalen togstasjon. Blant annet etterlyste de gangfelt over Sandakerveien, på oversiden av den nye sykkel/gangveien. Og forbedringer skal skje, ifølge Statens Vegvesen.

LES SAKEN: – Med fare for livet!

– I Sandakerveien ved Nydalen stasjon var det et gangfelt og en fartshump før Statens vegvesen startet arbeidene med gang- og sykkelvegen mellom Nydalen og Storo. For å få nok fri høyde da vi bygget broa over Sandakerveien, måtte humpen fjernes og asfalten freses ned. Dette resulterte i at gangfelt og hump ble borte. Men gangfeltet er med i planene for det nye anlegget. Så det vil bli bygget et nytt opphevet gangfelt som krysser Sandakerveien på oversiden av den nye gang- og sykkelvegbroa, forteller Øystein Tandberg, senioringeniør i Vegvesenet.

– Dette skal gjøres i forbindelse med asfalteringen av anlegget, sier Tandberg som også oppfordrer myke trafikanter til i mellomtiden å bruke gang- og sykkelvegbroen til å komme seg over bilveien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.