RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Det blir Veksthus!


Håkon Haugli er stortingspolitiker for Arbeiderpartiet.
Håkon Haugli er stortingspolitiker for Arbeiderpartiet.
Håkon Haugli (Ap) garanterer at Veksthuset blir bygd, og han gleder seg stort til å oppleve kjøttetende planter.

STORTINGET: Haugli sier at regjeringen følger saken tett. I 2009 bevilget de 8 millioner til oppstart av prosjekteringen, av krisepakkemidlene. Og mer vil komme.

– Det må foreligge et ferdig forprosjekt. Deretter kan det fremmes for startbevilgning inn mot 2012-budsjettet. Med andre ord, det blir veksthus på Tøyen, forsikrer han.

– Ønsket om et veksthus er gammelt. Diskusjonene har pågått helt siden før krigen, men planene har først blitt konkrete under denne regjeringen. Om alt går etter planen, kan vi forvente byggestart i 2012/13. Veksthuset vil bli et fantastisk bygg, sier Haugli.

Akkurat som Bjørlykke, har Haugli også visjoner for Tøyen.

– Vi bør bruke anledningen til å tenke nytt rundt hele Tøyen-parken. Jeg ser for meg et sammenhengende grøntområde som omfatter Botanisk hage og området rundt Tøyen-badet, med flere muligheter til å drive idrett og en scene til utekonserter og festivaler. Vi bør vurdere hva vi gjør med resten av p-plassen. Det samme gjelder veien som går gjennom parken. Den bør etter min mening gå i kulvert, sier Haugli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere