RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Det har ikke helt gått opp for meg!


Daglig leder ved Colosseum Spa Tom E. Ødegaard, Younas Mohammad-Roe, og redaktør i Lokalavisen Julie Messel. Foto: Anne Marie Huck Quaye
Daglig leder ved Colosseum Spa Tom E. Ødegaard, Younas Mohammad-Roe, og redaktør i Lokalavisen Julie Messel. Foto: Anne Marie Huck Quaye
Det sier en rørt vinner av Lokalavisens «Årets Navn» 2009-kåring, Younas Mohammad-Roe. Gratulerer!

YOUNGSTORGET: Lokalavisen har endelig kåret en vinner av den hederlige tittelen «Årets Navn», og etter stor pågang på telefon og mail er lesernes dom klokkeklar:

Den tidligere utekontakten i Bydel St. Hanshaugen, Younas Mohammad-Roe er den stolte og svært så rørte vinneren.

– Det er stor ære, sier Younas.

Sammen med daglig leder på Colosseum Spa (som bidrar med 10 000 kroner til et valgfritt veledig formål utvalgt av vinneren), Tom E. Ødegaard, møtte Lokalavisens redaktør Julie Messel opp til den hederlige overrekkelsen av diplom, tittelen «Årets NAvn 2009», og penger på Youngstorget.

– Det har ikke helt gått opp for meg ennå, sier Younas som synes det er kjempeghyggelig å få litt ros for arbeidet.

Kjent navn

I over to år har han saumfart bydelens gater, drevet oppsøkende virksomhet i ungdomsmiljøer, snakket med ungdommer, vært tilgjengelig på facebook og msn og blitt et kjent navn i bydelen.

– Jeg savner jobben min, sier Younas litt vemodig. Han er lykkelig for at bydelen igjen har opprettet to deltidsstillinger som utekontakt, etter at hans stilling ble nedlagt i oktober i fjor. Younas er nå blitt teamleder på Barnevernsvakten, så han jobber fremdeles med barn og unge.

Les også: – Han er et forbilde!

– Hils ungdommene

Den svært så demokratiske kåringen er egenhendig ført frem av Lokalavisens lesere, så med nærmere 300 talte stemmer og en tydelig overvekt av disse til Younas, er det ingen tvil om at han er en verdig vinner.

– Jeg vil selvfølgelig hilse alle «mine ungdommer» som jeg kaller dem. Også sees vi jo på gata, sier Younas som stadig vekk møter kjente.

– Ja, han er jo virkelig en veridg vinner, sier daglig leder av Colosseum Spa Tom E. Ødegaard, som sørger for at også Younas selv får seg en flott rygg og nakke -massasje.

– Det blir aller første gang jeg gjør noe slikt, sier Younas. Han har mottatt 10 000 kroner av Ødegaard, og Lokalavisen avslører i neste uke hvilken organisasjon eller person som har gjort seg fortjent til pengepremien Younas har valgt.

Et forbilde

– Du er et forbilde for veldig mange i bydelen, sier redaktør Julie Messel og skryter av vinneren mens blomster plasseres trygt i Younas sine hender.

– Det er jo en sentrumsbydel med mye som skjer, sier Youans som forteller om tida i jobben som utekontakt som svært givende. Det har vært mange hyggelige, overraskende og til tider tøffe møter med bydelens ungdommer, forteller vinneren. Et vellykket lavterkseltilbud, oppsummerer Younas stillingen som utekontakt i bydelen.

Han kan heller ikke fått rost sine ledere og kolleger i Oppvekstseksjonen i Bydel. St. Hanshaugen nok.

Les også: Årets navn 2008: Andres Diaz

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere