*Nettavisen* Nyheter.

– Det skal bli mer liv på Sjølyst

Kanskje her?: Liv Wiborg ser at dette lokalet ved siden av postkontoret er ledig. Noe for Vinmonopolet? Foto: Vidar Bakken Foto: Foto: Vidar Bakken

Liv Wiborg (V) er glad for at Vinmonopolet har bestemt seg og håper nå på fortgang i bomsaken.

SJØLYST: – Etter at Venstre tok initiativet til folkemøtet hvor vi inviterte representanter fra Vinmonopolet, Oslo Kino, lokalt næringsliv og beboere skjer det en utvikling. Vinmonopolets kommende etablering i Karenslyst allé har stor betydning for næringslivet med sine småbedrifter. Disse har hatt stor omsetningssvikt på grunn av bomplasseringen. I dag legger mange handleturen om CCVest som har Vinmonopol. Nå gjenstår det å få flyttet bommen, noe samtlige partier i bydelsutvalget støtter, sier nestleder av Ullern Venstre og nestleder i bydelsutvalget, Liv Wiborg.

Les også: Pol til Karenslyst

Hun mener det er viktig at det kommer flere kulturtilbud til Sjølyst, slik at det blir et levende område utenom kontortiden.

– Jeg er optimist etter at Oslo Kino på folkemøtet uttalte seg positivt til etablering av kino og en flerbruksscene i området. Vi vil ha fokus på å gjøre Sjølyst til et mer attraktivt område, også for ungdommen. Det skal bli mer liv på Sjølyst, sier Wiborg.

Samferdselsetaten opplyser om at Byrådsavdeling for miljø og samferdsel har bedt om at etaten skal utarbeide et forslag om flytting av bomstasjonen til Karenslyst allé nr. 11. Forslag til flytting ble sendt ut 11. oktober til høring, med høringsfrist 12. november.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.