RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Det var rene 17. mai-toget på visningen

– Det var rene 17. mai-toget på visningen, sier megler Espen Tønsaker Aas etter at en toroms i Marienlyst Park mandag ble solgt for 4,2 millioner.

MARIENLYST: Taksten for leiligheten som ikke var gjort stort med siden den var ny i 2003, var på 3,3 millioner. Dagen etter siste visning ble den altså solgt for 900.000 kroner mer, og Postbanken Eiendom-megler Tønsaker Aas omtaler prisen som «helt vanvittig».

– Ekstremt marked

– Leiligheten er i opprinnelig standard fra 2003, har fin utsikt over Friggbanen og solrik balkong. Den er meget pen, men ikke det vi kaller strøken, sier megleren. Han innrømmer at han var litt overrasket over den enorme interessen og peker på at markedet er ekstremt for denne type leiligheter for tiden.

– Markedet har en spesielt sterk etterspørsel etter leiligheter nå. Det er ikke mange ute til salg, sier han. – Markedet er ekstremt godt for den som skal selge.

LES OGSÅ: 1,1 millioner over takst i Brannfjellveien

Kvadratmeterprisen for denne leiligheten var altså nesten 69.000 kroner, og det forteller at Marienlyst Park er svært attraktivt, aller mest for gruppen av godt voksne og pengesterke mennesker i vest.

LES OGSÅ: Høy temperatur i boligmarkedet

– Det var mange godt voksne på visningen ja, ser Espen Tønsaker Aas.

Råd til de andre

– Hva slags råd har du til dem som skal ut på markedet første gang, og som ikke har millioner stående klare på kontoen? De er jo sjanseløse på å få tak i en slik leilighet?

– Ja, de kan ikke satse på å få balkong med utsikt og heis fra garasjen med én gang. De må heller se etter leiligheter som må pusses opp litt og som ikke ligger så ekstremt fint til, sier Aas.

– Hva syns du om at takstmannen «bommer» med 900.000 kroner?

– Salgssummen viser vel at antakelsen her var litt forsiktig..., sier megleren, som allerede ser frem til neste visning!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere