RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Jeg håper folk valfarter til Tøyenparken 26. og 27. juni, sier Linn Lunder (midten) fra Miniøya. FOTO: PROMO
– Jeg håper folk valfarter til Tøyenparken 26. og 27. juni, sier Linn Lunder (midten) fra Miniøya. FOTO: PROMO

– Dette blir fantastisk!

Sirkus, konserter, kino, tegneseriekurs og skateboardshow. Miniøya sparer ikke på kruttet når de arrangerer sin første festival i Tøyenparken.

TØYENPARKEN: – Nå begynner alt virkelig å falle på plass. Vi er utrolig fornøyde med bredden i programmet. Selv om Miniøya er en musikkfestival, og hovedfokuset ligger på det, vil publikum møte masse forskjellige kunstutrykk denne helga, sier Linn Lunder, initiativtaker og daglig leder av Miniøya.

Hvitevare-musikanter

Så langt har Miniøya bekreftet Casiokids, Keep of Kalessin, HGH, Donkeyboy, Hurra Torpedo, Skaidi, Hiawatha, The BlackSheeps og Margrethe Røed fra NRK Super til festivalen som går av stabelen 26. til 27. juni.

– Jeg tror konserten med Hurra Torpedo blir helt fantastisk! Vi har hatt en konkurranse der neste generasjons hvitevarespillere har kunnet melde seg på. Etter en audition på Haraldrud gjenbruksstasjon, der folk kom reisende helt fra Kristiansand og Trondheim, har vi plukket ut fire barn som skal spille sammen med Hurra Torpedo på Miniøya, forteller Lunder entusiastisk.

SJEKK MINIØYAS EGNE NETTSIDER

Spent på Minijournalister

Hun er også veldig spent på vinnerne av konkurransen om å bli minijournalist, -fotograf og -anmelder, som Miniøya arrangerer i samarbeid med Lokalavisene Oslo .

– Jeg gleder meg til å lese hva de skriver og se bildene de tar. Det blir spennede å se hvilke saker de har lyst til å rapportere fra. Våre retningslinjer handler nettopp om å ta barn og unge på alvor. Derfor er vi veldig opptatt av at alt som skjer av aktiviteter skal ha godt innhold og kvalitet, sier Lunder.

Magisk musikk

– Har du noen andre innslag du vil trekke fram spesielt?

– Jeg tror Skaidi som spiller på søndag kommer til å bli en magisk opplevelse. Blandingen av joik og jazz kommer til å overraske. Det er gøy å la publikum få møte andre musikalske former.

I tillegg til konsertene på hovedscenen kan du være med på filmvisninger, tegneseriekurs, sirkus og skateboardshow, for å nevne noe.

Trenger frivillige

– Det skal myldre av liv på området. Barnesirkuset Vrimmelvinge skal ha en rigg med trapes og holde forestillinger. Vi har flere telt med forskjellig mat og drikke, og det er satt av god plass til at familer kan sette seg ned og ha en piknik på området.

– Håpet er at folk som kommer blir værende hele dagen, sier Lunder som også kommer med en liten oppfordring til folk som har lyst til å bidra på festivalen.

– Vi trenger frivillige i alle aldre. Det kan gjerne være foreldre, besteforldere, søsken eller venner. Det eneste kravet er at man må være fra 16 år og oppover.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere