*Nettavisen* Nyheter.

– Dette er foreldres verste mareritt

BISTÅR: Advokat Harald Stabell bistår familien til savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Harald Stabell er oppnevnt for bistandsadvokat for familien til savnede Sigrid G. Schjetne.

Klikk på bildet for å forstørre.

SAVNET: Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: FOTO: PRIVAT

ØSTENSJØ/BEKKELAGET: Bekkelags-advokaten har sendt begjæring til tingretten som formelt vil oppnevne Harald Stabell som familien Giskegjerde Schjetnes bistandsadvokat.– Jeg traff familien søndag og mandag og holder kontakt med dem på mail og telefon. Det er en forferdelig situasjon de har kommet opp i. Dette er foreldres verste mareritt, sier Stabell til dittoslo.no.

Les alt om Sigrid-saken her

Dialog med politiet

Harald Stabell skal nå ivareta familiens interesser i etterforskningen av saken.

– Jeg vil ha kontakt med dem og politiet og anmode om ytterligere etterforskningsskritt politiet kan iverksette. Jeg vil også svare på spørsmål om gangen i etterforskningen og hvordan politiet jobber, sier Stabell.

Stabell sier samarbeidet med politiet har vært godt så langt.

– Jeg har hatt en lengre samtale med Metlid (Grete Lien, leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt). Hun sier ifra til meg så snart det skjer noe spesielt i saken som foreldrene må få beskjed om, sier Stabell..

Vurderer dusør

Familien har fått tilbud fra det som omtales som seriøse personer som vil stille midler til en dusør tilgjengelig. Dette er et tema Stabell stadig diskuterer med familien.

– Det er et tema mellom foreldrene og meg og meg og politiet og vi ønsker ikke si noe mer om dette nå, annet enn at det er noe som vurderes fra dag til dag, sier Stabell.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.