RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Dette er ikke farlig


Rydder: Mandag begynte etaten å rydde området for søppel, stein og trær, samt tette igjen de farlige hullene. Foto: Vidar Bakken
Rydder: Mandag begynte etaten å rydde området for søppel, stein og trær, samt tette igjen de farlige hullene. Foto: Vidar Bakken
Samferdselsetaten vil ikke sikre snødeponiet på Huseby. De tetter i stedet farlige hull som oppstår.

HUSEBY: – Samferdselsetaten vurderer det slik at området ikke er farlig å bevege seg i. Det blir ingen sikring av snødeponiet på Huseby, sier overingeniør i Samferdselsetaten, Joakim Hjertem.

Han viser til at tilsvarende snødeponier i andre boligområder heller ikke sikres med gjerder.

5.august var Akersposten på tur med Margrethe Geelmuyden og Else Marie Dahll. De  ville vise hvordan det store «midlertidige» snødeponiet på Huseby hadde utviklet seg.

De var sjokkert over snømassene som er usikret. Begge frykter de for barnas sikkerhet.

– I dag (mandag – journ.anm.) starter arbeidet med å utbedre området. Hullene som er oppstått i snødeponiet vil bli tettet igjen. Trær som er kuttet ned eller knekt av snømassene vil bli fjernet og søppel vil bli også bli fjernet, sier Hjertem.

Han kjenner ikke til hvem som har gitt tillatelse til at store mengder trær er ødelagt, men viser til at det er Forsvaret som eier området og dermed er avtalepartner.


Mandag var to menn i aksjon på snøplatået. Det er planer om å grave i deponiet for å øke takten på smeltingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere