*Nettavisen* Nyheter.

– Dette er ikke noe hastverksarbeid

Det sier samferdselsbyråd Jøran Kallmyr, som mener folket må smøre seg med tålmodighet før Majorstuen stasjon blir klar for utbygging neste høst.

MAJORSTUEN: – Vi må først finne en erstatning for oppstillingsplass av t-banevogner. Denne prosessen er i gang, og vi ønsker å flytte vognene til Avløs i Bærum komune, sier Kallmyr.

Etter at stasjonen er frigjort gjenstår det altså å begynne på utviklingen av denne.

– Det er dumt å bare begynne å gjøre noe på Majorstua nå, for det vi skal gjøre nå vil få konsekvenser 100 år frem i tid, sier Kallmyr.

Han legger til grunn at stasjonen vil bli selvfinansiert, ved bygging av næringsbygg som kjøpesenter og lignende.

– Det vil føre til bedre oppgradering av området. Her er det enorme investeringer, vi snakker om milliardklassen, sier Kallmyr som mener at alle planer må samkjøres før selve utbyggingen går i gang.

– Vi må ta med t-bane til fornebu i planene, og Homansbyen stasjon, sier han som mener at man må smøre seg med tålmodighet til Oslo-pakke 3 skal behandles høsten 2011.

– Vi vil ikke gå i gang med noe hastverksarbeid, sier Kallmyr som satser på midlertidig opprusting av området i nær framtid.

Homansbyen stasjon ligger også inne i Oslopakke 3,og Kallmyr mener det er naturlig å jobbe med denne og majorstuen samtidig.

– Dette er store og kompliserte prosjekter, forteller byråden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.