RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RETT I ØRA: – Hvis man er ute etter å opppdage det nye store, burde man høre litt på banda i forkant. Men det er overhodet ikke nødvendig for å gjøre Musikkfest til en god opplevelse, mener presseansvarlig Malin Kulseth. 
FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD
RETT I ØRA: – Hvis man er ute etter å opppdage det nye store, burde man høre litt på banda i forkant. Men det er overhodet ikke nødvendig for å gjøre Musikkfest til en god opplevelse, mener presseansvarlig Malin Kulseth. FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD

– Dette er Oslos beste dag!

Én dag, 29 scener, 340 artister. For Musikkfests Malin Kulseth finnes det ingen dag over og ingen ved siden.

SENTRUM: – Alle jeg snakker med sier at dette er Oslos beste dag. Det er jeg fullstendig enig i! sier Malin Kulseth, presseansvarlig for Musikkfest Oslo.

I mars tok hun over roret etter Benham Farazollahi.

– For meg har dette alltid vært en av de beste dagene i året. Derfor er det ekstra gøy å få lov til å jobbe med Musikkfest. De gangene jeg ikke har kunnet være med på arrangementet tidligere, har jeg vært sønderknust, forteller Kulseth.

Pågangen for å spille under årets Musikkfest har vært enorm. Resultatet er rundt 340 artister som skal opptre på én eller flere av de 29 scenene rundt om i byen.

Se fullstendig program for Musikkfest her!


– Nytt av året er den nye scena på Emil&Samuel, samt Grønland Kammermusikkfestival. Dessuten har Morradi-scenen fått større boltreplass og er flytta fra Rosenkrantzgate til Kontraskjæret. African Musicions Union in Norway er også tilbake igjen med en scene på Arbeidersamfundets plass, forteller hun og bidrar gjerne med noen stalltips til dem som skule ha problemer med å velge i vrimmelen av artister og scener denne dagen.

– Selv har jeg alltid vært veldig glad i reggae-scenen i fengselsparken. Der kan man sitte og grille og slappe av uten at musikken blir for bråkete. Ellers er det veldig mye bra band på scena i Pløensgate.

– Noen spesielle artister man burde få med seg?

Cold Mailman, som blant annet spiller på Rådhusplassen, er utrolig bra. I tilleg kan jeg anbefale Death By Unga Bunga som spiller i Birkelunden. Jeg har også hørt veldig mye bra om danse-og hiphop-gruppa JnL, så dem må jeg få med meg på Morradi-scena i år, sier Kulseth som undertreker at det viktigste man kan gjøre på Musikkfest rett og slett er å henge rundt, lytte til god musikk og gå videre hvis det er noe man ikke liker.

– Man oppdager nye ting uten å anstrenge seg. Det er jo musikk overalt i byen denne dagen!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere