– Dette var utrolig gøy!

Bildetekst

Bildetekst Foto: Anita Bakk Henriksen

Det sa en lykkelig og mildt sjokkert prosjektleder Harald Skoglund i 60 pluss, da Ordføreren kunngjorde at de var vinnere av årets Folkehelsepris.

Det var ordfører Fabian Stang som overrakk prisen til 60Pluss. Foto: Anita Bakk Henriksen

SENTRUM: – Denne prisen betyr inspirasjon og annerkjennelse. Vi har blitt faglig vurdert og det er vi stolte av, sier Skoglund minutter etter å ha mottatt prisen.

Det var Oslos Ordfører Fabian Stang som hadde fått æren av å utrope vinneren i den flotte salen hos Gamle Logen.

Pengegave

I tilegg til heder og ære mottok 60 Pluss en pengegave på femti tusen kroner.

Selvfølgelig betyr det nå at vi har noen ekstra kroner å rutte med. Aller mest betyr den et rennomèløft som er betydningsfullt, sier prosjeklederen.

Moro å vinne

Ble du overrasket?

– Ja, jeg var overrasket. Vel så var vi nominert, men det har vi vært tidligere også, sånn at når vi har figtha så mye i idretten opp igjennom årene, så heter det tap og vinn med samme sinn, men det er jo alltid moro å vinne, sier Skoglund og smiler.

Store gevinster

60pluss er et organisert opplegg for eldre, normalt friske men inaktive mennesker. Et tilbud som gir glede i hverdagen og helse for kropp og sjel. Fysisk og sosial aktivitet gir store gevinster, både for den enkelte og samfunnet, og det er nettopp dette organisajonen bygger sin filosofi på.

Arbeid med mening

– Hvordan har dagen din vært?

– Jeg har vært veldig opptatt i dag med å bygge stand, og å grille foredraget mitt slik at jeg ikke trengte å bruke jukselapp, og det ga meg en god trygghet. Salen fortjener at jeg gjør så godt jeg kan, sier han.

Skoglund er tydelig stolt av arbeidet de gjør.

– Arbeidet vårt har blitt viktigere og viktigere jo flere folk jeg møter som nå har det mye bedre i livet på grunn av vår organisajon. Det er mening i 60 pluss, avslutter Skoglund før han blir omringet av folk med klemmer og gratulasjoner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag