RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jan Erik Volle (til venstre) og Sigmund Rederscheid (til høyre) digger maki, favoritten er scampi og avodaco. Emaunel i midten er derimot mer skeptisk tilbåde sushi og maki. foto: Kristin Tufte Haga
Jan Erik Volle (til venstre) og Sigmund Rederscheid (til høyre) digger maki, favoritten er scampi og avodaco. Emaunel i midten er derimot mer skeptisk tilbåde sushi og maki. foto: Kristin Tufte Haga

– Digg og dødsbillig

Maki og sushi ruler over matpakka - særlig når det er «dødsbillig», ifølge BI-studentene Sigmund og Jan Erik, som spiser “lett” lunch på Nydalen Sushi.

NYDALEN: – Vi har vært her før og spist både sushi og maki. Maten er god. Og så er det fine priser, åtte maki’er for en femtilapp er jo bra da! Det er jo heller ikke så verst sundt heller – maki og sushi, er BI-studentene Jan Erik Volle (20) fra Gjettum og Sigmund Rederscheid (19) fra Stabæk helt enige om.

– Men åtte biter blir jo bare en “lett” lunch - kunne sikkert spist flere, legger Jan Erik til.

Medstudent Emanuel Mwaka (19) fra Asker er litt mer skeptisk, men er med som “selskap”.

Bedre enn matpakke

Alle tre gutta er BI-studenter på andre året, i markedsføring. De synes skolens egen kafé er “grei nok”, men prismessige er det ikke noe særlig dyrere å spise lunch på Nydalen Sushi ihvertfall.

– Vi er jo ikke her hver dag da. Likevel, klart maki er bedre enn matpakke! Men for å si det sånn så tar matpakka seg mer opp uti semesteret, matpakke er jo mer lønnsomt! ler gutta, som ellers nå er helt fit for fight for BI.

– I starten var det en litt “krevende” fadderuke – men nå er vi helt klare for innsats!

Nyåpnet

Nydalen Sushi ved siden av BI åpnet i midten av forrige måned, og i følge eier Kjetil Døvigen så blir det rimelig sushi og maki også fremover.

– Men de billigste prisene er forbeholdt studentene! Ellers satser vi også på både bedrifter og beboere i området. Og så langt så er vi godt fornøyd med responsen i løpet av de første ukene vi har hatt åpent, sier Døvigen.

– Det som også bør nevnes er jo at vi har et uvanlig stort utvalg av makityper – opp mot 40 forskjellige varianter. I tillegg lager vi makiene store, noen spisesteder er de jo veldig små!

Hellstrøm i nabolaget

Nydalen Sushi er ikke alene om å servere sushi i området. Restauranten Eat har allerede vært i Nydalen en stund, og sist uke fikk de oppmerksomhet på tv i serien Hellstrøm rydder opp.

Nab.no var til stede da Eyvind Hellstrøm besøkte restauranten og ryddet opp på sin særegne måte. Det ble både tårer, skjennepreken og nye opplevelser. Les artikkel og se bilder fra Hellstrøm-besøket her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere