*Nettavisen* Nyheter.

– Dommeren kostet oss sluttspillet

Tommy Søstumoen var sikker i sin sak da han godkjente målet. – Fra min posisjon så det veldig riktig ut der og da. Så får reprisen jeg skal se på DVD se om jeg gjorde rett eller ikke, sier han Foto: FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Kun sju sekunder gjensto da Frisk Asker utlignet til 1-1 i Manglerudhallen tirsdag kveld. Etter kampen raste kaptein Martin Hansen mot dommeren.

Manglerud: – Utligningsmålet skulle aldri vært godkjent. Dommerens avgjørelse koster oss seieren og en plass i sluttspillet, sa en svært skuffet kaptein rett etter kampen.

Dramatikk

Manglerud Star ledet 1-0 til det gjensto sju sekunder. Da scoret Nicola Fontanive etter et stormangrep der alle spillerne var involvert inne ved keeperen til MS.

– En Frisk spiller slår pucken ut fra hansken til keeperen og de scorer. Dette var noe som skjedde under hele kampen og dommeren nekter å høre på oss. Han nekter oss å vinne i dag, sa Martin Hansen til Nordstrands Blad rett etter kampslutt.

Så riktig ut

Dommeren på sin side mener han gjorde rett i å godta målet.

– Jeg står veldig godt plassert og ser situasjonen bra. Keeperen får skuddet på seg og pucken hopper ut av hansken og ballen settes i mål. Der og da så har jeg oppfatningen av at målet skal være godkjent, sier dommer Tommy Søstumoen til Nordstrands Blad.

Han respekter også at Martin Hansen har en annen mening av situasjonen enn han.

– Jeg har stor respekt for Martin Hansen og han er en realistisk kar. Når han sier noe er det verdt å høre på det. Så jeg gleder meg til å se situasjonen på nytt og se om jeg gjorde det riktig eller om jeg burde gjort noe annerledes, avslutter Søstumoen.

Tapte på straffer

Frisk Asker hadde forøvrig de største sjansene denne kampen og utligningen var ikke ufortjent.

Keeper Lars Haugen sto en meget god kamp for vertene og ble kåret til hjemmelagets beste.

Det ble heller ingen mål i Sudden death og kampen ble avgjort på straffer.

Her bommet hjemmelaget på alle sine, mens Renè Corbet scoret for gjestene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.