*Nettavisen* Nyheter.

– Du vet aldri når magi oppstår

Nytt materiale: Samsaya kommer til Mortensrud lørdag med splitter nytt låtmateriale. Du kan bli først til å høre sanger fra den kommende cden! Foto:Hilde Holta Lysell

Nytt materiale: Samsaya kommer til Mortensrud lørdag med splitter nytt låtmateriale. Du kan bli først til å høre sanger fra den kommende cden! Foto:Hilde Holta Lysell

Samsaya har en ny cd på gang, og hun gleder seg til å teste låtene på publikum rundt i Oslo.

ELLINGSRUD/MORTENSRUD: Ellingsruds r'n'b-prinsesse slipper ny cd i august, og en del av låtene har hun knapt fremført på en scene før. Men lørdag blir det smakebiter fra albumet på Mortensrud-martna'n.

Samsaya forteller at hun har sommerfugler i magen.

– Jeg er veldig spent på mottakelsen. Jeg spiller en del rundt på lokale steder i Oslo. Og vet aldri hvordan det blir. På Ellignsrud kjenner jeg jo veldig mange. Men for bare en uke siden spilte jeg i Bølerhallen. Det ble skikkelig stadionstemning. Morsomt for meg, for der har jeg også spilt fotball, sier Samsaya.

Hun humrer over jenta fra publikum som delte mikrofon med henne og sang medav full hals.

– Det blir gjerne litt wow på små steder, du vet aldri når magi oppstår, sier hun.

Liker intimitet

– Jeg liker å jobbe lokalt i Oslo. Det blir mer intimt enn for eksempel på svære arrangementer som VG-Lista. På Bøler og Mortensrud kan jeg utfolde meg som artist, og får veldig direkte respons. Jeg tenker at om du får kontakt med publikum og får til en god stemning når du står på gulvet sammen med publikum, så har du noe å by på, sier Samsaya.

– I Bølerhallen var det bare meg og en gitar. Nå blir det full pakke. Jeg er spent på hva folk mener om låtene som er hentet fra det kommende albumet som er todelt og heter Summer of Sam og Autumn of Saya.

Nakent og nært

Samsaya tror på nærhet mellom artist og publikum. Hun minnes egne opplevelser fra da hun selv var 13-14 år og fikk møte sine helter innen amerikansk hiphop på scener i Oslo.

– Det var stort å se dem live, og oppdaget at de bød på seg selv. De sto ikke bare og repterte musikken som jeg kjente den fra radio og cd. Slik vil jeg også fremstå. Jeg er opptatt av at hver konsert skal være unik. Du skal kunne se meg flere ganger og oppleve noe nytt hver gang, sier hun.

– Jeg tror mange forbinder meg med rap fortsatt. Jeg merket det på Bøler, folk forventet nok ikke så melodiøse sanger som dem jeg nå fremfører.Det er bare morsomt. Jeg liker å være i bevegelse, sier hun.

Flere Samsaya-nyheter:

Det store korslaget

Ungdomsfest

Representerer Norge

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.