RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Harald Nesset og Hasan Ali Kocakulak håper på godt oppmøte på lørdag. FOTO: ELISABETH C. wANG
Harald Nesset og Hasan Ali Kocakulak håper på godt oppmøte på lørdag. FOTO: ELISABETH C. wANG

– Duket for full fest!

I 2008 samlet Lilleaker Music Event 300 mennesker, i fjor stilte det dobbelte. Primus motor Harald Nesset og Hasan Ali Kocakulak er klare som egg.

LILLEAKER: – Dette er tredje året vi arrangerer Lilleaker Music Event og til tross for at det er mye jobb er det utrolig givende, sier Nesset.

Samler nærmiljøet

Han ledet skolekorpset på Lilleaker skole i 13 år og er med i Lilleaker Lions og Lilleaker Storband. Sistnevnte band startet Nesset for to år siden.

– Med Lilleaker Music Event ønsker vi å skape en fest i nærmiljøet for voksne og barn. God stemning, god musikk og god mat går hånd i hånd. Inspirasjonen til dette arrangementet kom fra Lilleakerdagen som ble arrangert for noen år tilbake. Det finnes så mange bra krefter i nærmiljøet og de ønsket vi å samle til musikkfest, sier Nesset.

– Lokal tilknytning

Hasan Ali Kocakulak har jobbet sammen med Nesset om Lilleaker Music Event siden oppstarten. Det er også i "hans" bakhage scenen står.

– Vi hadde begge lyst til å bringe tradisjonen med Lilleakerdagen videre og derfor er det i tillegg viktig at de bandene som kommer har lokal tilknytning. Bestum Stasmusikk, Lilleaker Janitsjar, Lilleaker Storband, Apoteket og Galtung taste of Brazil er alle lokalt forankret, sier Kocakulak.

De er begge takknemlige for det gode samarbeidet med varemagasinet CC Vest. Arrangementet er nemlig gratis og da er de helt avhengige av den støtten de kan få.

– Lilleaker Lions og CC Vest er gode støttespillere og selvsagt Kaktus Mat & Vinhus. I fjor solgte vi 8000 Lions-lodd på rundt 45 minutter og det håper vi selvsagt å overgå på lørdag, smiler Nesset.Lilleaker Music Event på lørdag fra klokken 17.00 til 23.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere