RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Egypt er vinterens reisehit på Storo


Katia, Inger Marie, Elisabeth, Cecilie og Rabiya på reisebyrået på Storo.
Katia, Inger Marie, Elisabeth, Cecilie og Rabiya på reisebyrået på Storo. Foto: Foto: Utlånt
Reisebyrået på Storo merker ingen stor internettkonkurranse. Folk vil fortsatt kjøpe reise over disk, mener daglig leder.

STORO: – Oppstarten i seg selv har vært kjempebra. Vi har vært savnet på sentret av både kunder og de ansatte. Alle kunder som har kommet inn til oss har sagt at «jøss nå var det på tide at dere kom hit,» sier daglig leder Rabiya Jalil ved Ticket reisebyrå på Storo.

Da kontoret åpnet i det nye senteret i august, var det det eneste reisebyrået i området.

– Hvordan er det å drive reisebyrå i internettalderen, der folk kan shoppe reise og hotell på nett – er det behov for de tradisjonelle reisebyråene?

– Vi har tre salgskanaler, butikk, telefon og internett og vi merker ingen hard konkurranse fra internett. Det er utrolig mange der ute også i dag som ikke vil bestille reise på internett fordi de vil være sikre med det de kjøper. Et godt eksempel på kvalitetssikring er jo dette med «askeskyen» i april. Kunder som hadde bestilt reisen på internett fikk masse problemer med avbestillinger og tilbakebetalinger. Det er mye tryggere hos oss, med avbestillingsgaranti, sier Jalil.

Det mest populære reisemålet på Storo om dagen er Egypt.

– Det er en stor eksplosjon på dette nå til vinteren, med mange nye reisemål, sier hun.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere