– En glede å bidra

Utenriksminister Jonas Gahr Støre kommer til Sagene i morgen, blant annet for å støtte Skeid. ARKIVFOTO

Utenriksminister Jonas Gahr Støre kommer til Sagene i morgen, blant annet for å støtte Skeid. ARKIVFOTO

Ingen ringere enn utenriksminister Jonas Gahr Støre dukker opp for å gi sin støtte til kriseramma Skeid i morgen.

SAGENE: Det er i anledning bydelsdagene på Sagene at utenriksministeren tar turen innom Skeids stand. I tillegg kommer stortingsrepresentant Hadia Tajik. Begge ønsker å vise solidaritet med Skeid, og synes det er en god sak å samle inn penger til, skriver Skeid.no.

– Vi trenger levende fotballklubber i Oslo - knapt noe er bedre for sporten, aktiv fritid, helse, bydeler, integrering og mye mer. Skeid har lange tradisjoner (husker jeg så Skeid vant cupfinalen i 1974!!), men fremfor alt en viktig rolle å spille i dag. Derfor en glede å bidra, skriver Jonas Gahr Støre på sin Facebook-side.

Som kjent er Skeid i et økonomisk uføre for tida og på bydelsdagene i helga har de egen stand der alt fra lolalpolitikere til Skeidokser vil bidra med vaffelsteking og andre aktiviteter for å samle inn penger til klubben.

Skeid har sin stand ved Sagene samfunnshus, ved siden av Arbeiderpartiets egen stand.

Klubben vil være tilstede sammen med Skeidoksene, der det vil bli satt opp skuddmåler for barna, det blir salg av supportereffekter og mye annen moro, melder klubben.

Utenriksminister Gahr Støre og Hadia Tajik stikker innom standen like over klokka 12 i morgen formiddag, og blir bare en kort stund, men resten av helga blir det en lang rekke aktiviteter for både store og små. Målet med dagene er å vise fram noe av det som skjer innen kultur og nærmiljøaktiviterer i bydelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.