– En gledens dag

Unni Høyland, Annika Kron i KTP og Oddvar Gundersen koste seg med gløgg i ettermiddag.

Unni Høyland, Annika Kron i KTP og Oddvar Gundersen koste seg med gløgg i ettermiddag. Foto: Foto: Anne Marie Huck Quaye

Oddvar Gundersen var så fornøyd at han helst ville ta trikken hver eneste dag da den endelig kom tilbake på Skillebekk. Han fikk julegløgg i fredags-kulda med naboer i strøket.

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne gjengen fikk dele ut gløgg o g pepperkaker fredag ettermiddag.

SKILLEBEKK: – Det verste var at trikken ikke gikk i to måneder i sommer, sier Oddvar Gundersen som har bodd i strøket i lang tid. Han tar gladelig imot julegløgg av byggeleder Annika Kron i Kollektivtransportproduksjon AS mens han slår av en prat med nabo Unni Høyland.

– Jeg er veldig fornøyd med arbeidet, sier Høyland.

Det var faktisk sånn at jeg gjerne ville ta trikken hele tiden, da den endelig begynte å kjøre igjen, sier Gundersen.

Jul på Skillebekk

Et knippe arbeidere og representanter fra Samferdselsetaten, Vann og avløpsetaten og PA Entreprenører lyser opp med signalgule dresser, der de deler ut julegløgg og pepperkaker til forbipasserende.

– Er det med alkohol?, er det en dame som lurer på og får etter det negative svaret ytret at ja, vel, jeg får vel ta en liten gløgg likevel da.

Asfaltering til våren

– Vi har lagt 880 lengdemeter med veianlegg og trikkefundament, sier Annika Kron om det omfattende arbeidet som har pågått fra mars måned helt fram til i dag.

– Det har vært flere utfordringer underveis, men vi er snart ferdig. Noe må asfalteres like ved Solli plass først til våren, sier Kron. Hun synes beboere har vært tålmodige i den lange arbeidsperioden, og forteller at de både har fått ris og ros fra folket.

Det var derfor på sin plass at arbeidene ble feiret med julegløgg til folket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.