*Nettavisen* Nyheter.

– En idrettshall for hele Oslo vest

Byråd Bård Folke Fredriksen er fornøyd med avgjørelsen angående Ullern Idrettspark. Foto: Arkivfoto

Byråd Bård Folke Fredriksen mener oppgraderingen av idretthallen på Ullern er positivt for både nærområdet og hele Oslos vest.

ULLERN: – Oppgraderingen av Ullern idrettsanlegg vil gi et flott tilbud til barn og unge, et halltilbud til nærliggende skoler og legge til rette for økt aktivitet i befolkningen, sier byråden.

Kunstgress og kunstis

Byrådet går inn for en oppgradering av Ullern idrettsanlegg med en fotballhall og to flerbrukshaller. Det opprettes også en utendørs fotballbane (vanlig fotball), en syver-bane (minifotball) og en mindre bane for uorganisert aktivitet; alle med kunstgress om sommeren og kunstis om vinteren.

Også prosjektleder for Ullern idrettspark er svært fornøyd over avgjørelsen til byrådet.

- Nå har jeg ikke fått lest hele beslutningen, men jeg må si at vi er svært fornøyd med at denne fasen nå er over, og vi gleder oss stort. Nå må vi løfte blikket og se fremover slik at prosjektet blir realisert, sier han.

Vurdert flere tomter

Flere tomter har vært vurdert for fotballhall i Oslo vest, og Ullern idrettsplass kom klart best ut i vurderingen basert på blant annet nærhet til skoler, offentlig kommunikasjon, infrastruktur og klubbtilhørighet.

- Ullern idrettsplass ligger nær flere skoler uten hall/gymsal og har derfor en god plassering også i forhold til undervisning og sambruk blant skolene i området, sier Fredriksen.

I reguleringsplanen er det etablert gode forhold for fotgjengere og syklister, drop-off sone for henting/bringing og for buss. Kollektivdekningen er også god med nye Bjørnsletta stasjon og bussrutene i området.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag