RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– En overraskende rolig helg


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
I og med det begynner å våres, hadde politiet forberedt seg på at det kunne bli litt uteaktivitet i helgen. Men de oppsummerer den som relativt rolig – les politiloggen her.

Manglerud politidistrikt: – Forrige helg var det en del folk ute på kveld og natt, men denne helgen har det vært overraskende rolig, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Men noe er da loggført:

Slått ned

Fredag ettermiddag ble det meldt om legemsfornærmelse på Bogerud T-banestasjon. En 52 år gammel mann var slått ned av en 48-åring. Politiet kom til stedet med flere patruljer og påtraff begge parter. Mannen som var slått ned , hadde kommet seg på bena igjen. Den andre ble bortvist fra stedet og anmeldt for Straffelovens paragraf 350 - legemsfornærming.

Nytt innbrudd

Forrige helg var det innbrudd i en bedrift i Fyrstikkbakken på Bryn. Natt til lørdag var det tilsvarende i en annen bedrift like ved. Ingen ble pågrepet. Vekter sikret stedet.

Lørdagskontroll

Manglerud-politiet har hatt flere kontroller de siste lørdagsmorgener. Nå lørdag var de i Kongsveien hvor det blant annet ble foretatt promillekontroll.

Ingen førere i 40 kontrollerte biler fikk utslag. En person ble ilagt forenklet fore-legg for kjøring uten gyldig førerkort. Dette var en russer som hadde bodd i Norge i mer enn ett år.

Etter såpass lang tid må man ha ordnet seg nytt norsk sertifikat.

Tatt med kniv og slåsshanske

Lørdag kveld stoppet politiet en mann og en kvinne - begge 21 år - i Tiriltunga på Holmlia. Mannen hadde noe narkotika og en slåsshanske på seg og kvinnen en kniv. De ble anmeldt.

Tatt med hasj

Lørdag kveld stoppet politiet en bil i Brunas vei på Lofsrud. En 23 år gammel mann i bilen ble anmeldt for å ha noe hasj på seg.

Tatt etter innbrudd

Natt til søndag ble det meldt om innbrudd i en bolig i Arkitekt Steckmests vei på Ormøya. Melder hadde observert bråk ved en verandadør.

Politiet kom til stedet med hund, og funn av en sko resulterte i at en mann ble pågrepet i et skogholt. Dette var en 31 år gammel mann fra Tromsø. Antakelig hadde det også vært en person til, men denne unslapp i første omgang, sannsynligvis i en bil.

Pågrep tre asylsøkere

Søndag kveld kom politiet over to personer i Vårveien på Simensbråten de fattet interesse for. De viste seg å være asylsøkere, og hadde narkotika på seg.

Politiet ble med til en adresse i nærheten. Der var nok en asylsøker, og det ble funnet mer narkotika. Alle tre ble kjørt arresten.

Brann i tre biler

Natt til mandag ble det meldt om bilbrann i Trygve Strømbergs vei i Prinsdal. Det viste seg at det først hadde begynt å brenne i en bil. Politiet utelukker ikke at denne var påsatt.

Bilen hadde muligens begynt å trill, og kom inntil to andre. Også disse ble brannskadet. Bilen det først hadde begynt å brenne i, var fra Littauen.

Tatt med verktøy og kniv

Natt til mandag kom det melding om at to personer snoket i hager i Ljabrubakken. Observasjoner fra melder var at det var en mann og en kvinne.

En patrulje som kom til stedet, fikk kontroll på to personer som passet til beskrivelse. Dette var en 38 år gammel mann og en 21 år gammel kvinne. Mannen er kjent av politiet fra tidligere.

Begge ble anmeldt og arrestert i det politiet fant verktøy, en kniv og noe narkotika på dem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere