RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Enebolig på Nordberg en vinner


Illustrasjon
Illustrasjon
Få boliger i Oslo-markedet fører til ekstrem interesse, og høye priser i vårt område, melder Privatmegleren Ullevål stadion.

GREFSEN/NORDBERG: – Det er såpass lite ute for salg nå, og vi får ekstreme utslag på flere av eneboligene og delte boligene vi går ut med for tiden. Jeg skal snart ut med en tomannsbolig på Grefsen, og har allerede fått masse henvendelser. I Oslo generelt ligger det nå ute litt over 1930 boliger. Dette er lavt, og tallet burde iallfall ha vært 2500, sier Henrik Berg i Privatmegleren Ullevål stadion, til Hegnar Online.

LES OGSÅ: mangel på utleieboliger

Nylig gikk en leilighet i en firemannsbolig på Nordberg med P-rom (primærrom) 80 kvadratmeter 675.000 kroner over taksten en på fire millioner. Boligen ble renovert i 2006/07, og standarden karakteriseres som «høy».

Megler Berg mener høy standard på Nordberg er en vinner uansett. Med fin og solrik hagehage, som i dette tilfellet, kombinert med kort vei til friarealer som Havnabakken og marka rett i nærheten, er dette boliger det er stor interesse for i markedet.

LES OGSÅ: Hvert fjerde boligsalg ender i krangel

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere