RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Eneste mulighet til å fjerne paviljongene


 
  Foto: Arkivfoto: Kristin Tufte Haga
– Ullevålsallé-utbygging er eneste mulighet vi har i overskuelig framtid til å få fjernet paviljongene, sier tidligere FAU-leder Henrik Wiig.

ULLEVÅL: – Utbygging i Ullevålsalleen er en enestående mulighet for Ullevål skole å få tidsriktige idrettshall og spesialrom, og vi oppfordrer hele lokalsamfunnet vårt til å støtte saken ved å sende inn en høringsuttalelse før fristen utløper 25. oktober, sier tidligere FAU leder (foreldrenes arbeidsutvalg) Henrik Wiig ved Ullevål skole, og som har fulgt utbyggingssaken fra start.

LES OGSÅ: Vil bygge ut Berg før Ullevålsalleen

– En slik hall er videre den eneste muligheten vi har i overskuelig framtid til å få fjernet de nye paviljongene som nå står på skolegården. Vel er de fine, men når elevtallet øker og utearealet skrumper, ja da er vi vel den skolen i landet med desidert minst uteareal pr. elev i hele Norge. Det er ikke levelig i lengden, sier Wiig.

Grønt tak

Og Cilje Sunde Rolfsjord i hallarbeidsgruppa i Ullevål FAU forteller om grønne planer.

– Vi vil gå inn for en løsning med såkalt «grønt tak», der man utnytter det flate takarealet til beplantning og oppholdsareal med lekestativer, benker etc. Dette er en miljøvennlig måte å bygge på, og vil øke områdets brukertilgjengelighet som grøntareale ytterligere. Vi ser for oss at områdets barn vil kunne ha stor glede av et slikt uterom både i og utenfor skoletiden, sier Rolfsjord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere