– Eneste mulighet til å fjerne paviljongene

 

  Foto: Arkivfoto: Kristin Tufte Haga

– Ullevålsallé-utbygging er eneste mulighet vi har i overskuelig framtid til å få fjernet paviljongene, sier tidligere FAU-leder Henrik Wiig.

ULLEVÅL: – Utbygging i Ullevålsalleen er en enestående mulighet for Ullevål skole å få tidsriktige idrettshall og spesialrom, og vi oppfordrer hele lokalsamfunnet vårt til å støtte saken ved å sende inn en høringsuttalelse før fristen utløper 25. oktober, sier tidligere FAU leder (foreldrenes arbeidsutvalg) Henrik Wiig ved Ullevål skole, og som har fulgt utbyggingssaken fra start.

LES OGSÅ: Vil bygge ut Berg før Ullevålsalleen

– En slik hall er videre den eneste muligheten vi har i overskuelig framtid til å få fjernet de nye paviljongene som nå står på skolegården. Vel er de fine, men når elevtallet øker og utearealet skrumper, ja da er vi vel den skolen i landet med desidert minst uteareal pr. elev i hele Norge. Det er ikke levelig i lengden, sier Wiig.

Grønt tak

Og Cilje Sunde Rolfsjord i hallarbeidsgruppa i Ullevål FAU forteller om grønne planer.

– Vi vil gå inn for en løsning med såkalt «grønt tak», der man utnytter det flate takarealet til beplantning og oppholdsareal med lekestativer, benker etc. Dette er en miljøvennlig måte å bygge på, og vil øke områdets brukertilgjengelighet som grøntareale ytterligere. Vi ser for oss at områdets barn vil kunne ha stor glede av et slikt uterom både i og utenfor skoletiden, sier Rolfsjord.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag