– Er det ikke den guttedagen?

Én måned etter valentinsdagen, og bare seks dager etter kvinnedagen, er det guttenes tur til å være i fokus.

OSLO SENTRUM: Dagen i dag, 14. mars, kalles bare «Biff og Blowjob-dagen», eller «Steak and BJ Day» som det heter i USA, og ble i 2002 gjort populær av en radiovert med navnet Tom Birdsey.

Selv om 14. mars både er bursdagen til Einstein og er «pi-dagen» (π), er det ikke disse svarene dittOslo var på jakt etter, da vi gikk ut i Oslos gater og spurte tilfeldige forbipasserende om hva som blir feiret denne dagen.

Drømmer om biffdate

Noen hadde fått med seg hva vår reporter var på jakt etter, mens andre som ikke hadde hørt om dagen, gjerne ville bli invitert på biffdate senere på kvelden.

Grunnlegger Tom Birdsey mente nemlig at valentinsdagen er forbeholdt kvinner med roser, middag og gaver, og at menn derfor måtte få sin egen dag hvor det enkelt og greit kun skulle være biff og «blowjob» på menyen.

Tror du oslofolk er enige? Se videoen øverst i artikkelen.

Les også: Fra blomster til penisring – dette er gavene på valentinsdagen

Storsalg av entrecote

Fortsatt finnes det menn som er opptatt av at kvinner hører hjemme på kjøkkenet, og i dag har de mulighet til å sende sin utkårede på butikken for å kjøpe biff og nyte kvelden.

På Meny i underetasjen på Oslo City, kunne ikke ferskvaredisken opplyse om noe høyere salg av biff på denne dagen, men én person har kjøpt med seg en god mengde entrecote hjem.

Hvor mange kilo det var snakk om, kan du finne ut i vår videoreportasje.

Trenger du tips til en god biffrestaurant? Se vår guide til biffsteder i Oslo her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.