*Nettavisen* Nyheter.

– Fantastisk å få være en del av Kollen-eventyret

Morten Hødal har kjørt både FIS-representanter og gullvinnere til premieutdelingen. "Fantastisk" er en hans konklusjon av ski-VM.

HOLMENKOLLEN: Hele 2000 frivillige sikrer at både publikum, presse og deltakere får en best mulig opplevelse av ski-VM. Morten Hødal er en av de mange som har gjort jobben - han har jobbet som sjåfør for arrangøren.

- Jeg kjørte blant annet de svenske gullvinnerne på lagsprinten til premieutdelingen. Ellers har jeg kjørt flere FIS-representanter, forteller Hødal.

FRIVILLIGHETSSJEFEN: - JEG SOVER GODT OM NATTEN

Lørdag hadde han imidlertid fri og da dittOslo.no møter han er han på vei til å få med seg laghopp i stor bakke.

- Jeg har jo vært utrolig heldig som har fri i dag, nå er det helt strålende med sol og gull til Therese Johaug. Det var helt fantastisk, smiler han, og forteller at flaksen strekker seg enda litt lenger.

- Jeg hadde fri den eneste andre dagen det var sol her også, så da var jeg ute i arenaen og fikk med meg øvelsene, sier han.

2000 FRIVILLIGE PÅ SKI-VM: - Jeg glad for at jeg kan være med å vise verden at Oslo er verdens vinterhovedstad

For selv om Hødal i aller høyeste grad har vært delaktig i ski-VM, er det ikke alltid like lett å få med seg det sportslige.

- Jeg har jo vært veldig tett på ski-VM, men ettersom jeg jobber har jeg ikke fått med meg så mye av det sportslige. Men med denne avslutningen er jeg veldig glad for at jeg har fri nå, smiler han.

- Hvordan har det vært å jobbe her?

- Det har vært helt fantastisk. Det er stort å få lov til å være en del av dette, sier Hødal.

LES ALT OM SKI-VM I HOLMENKOLLEN HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.