RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Fantastisk å spille inn film i Groruddalen


Regissør Pål Sletaune (t.v.), hovedrolleinnehaver Noomi Rapace (midten) og Kristoffer Joner (t.h.) var spente på om publikum ville tre inn i filmuniverset de har skapt.
Regissør Pål Sletaune (t.v.), hovedrolleinnehaver Noomi Rapace (midten) og Kristoffer Joner (t.h.) var spente på om publikum ville tre inn i filmuniverset de har skapt. Foto: Bjørn-Martin Bråten Nordby
Det var en spent regissør Pål Sletaune som sammen med skuespillerne Noomi Rapace og Kristoffer Joner entret den røde løperen på Colosseum kino onsdag kveld, klare for å dele sitt univers med publikum.

OSLO: «Babycall» er en en norsk psykologisk thriller som blant annet er spilt inn i en boligblokk på Haugenstua og på Linderud Senter i Groruddalen. Det er ifølge regissør Pål Tyldum ingen tilfeldighet.

– Det var fantastisk å spille inn film i Groruddalen. Jeg har alltid likt området veldig godt fordi det er et så visuelt og vakkert sted. Det er et møte mellom kultur og natur som er veldig fint, sa han til dittOslo.no rett før filmen begynte.

Del på Facebook

Hovedrolleinnehaver Noomi Rapace, kanskje best kjent som Lisbeth Walander i trilogien basert på Stieg Larssons Millenium-bøker, skrøt regissøren opp i skyene fra den røde løperen. Hun var ikke i tvil om at hun ville spille i filmen, da hun leste manuset.

– Jeg ble helt forelsket da jeg leste det for første gang. Jeg kjente med en gang at jeg ville tre inn i Påls univers, sa Rapace.

FØLG OSLOS KULTUR- OG UTELIV PÅ SKJERIOSLO.NO

Til tross for en noe sen ankomst, tok Rapace seg god tid til å snakke med den fremmøtte pressen. Hun gledet seg stort til å se publikums reaksjon på filmen.

– Jeg håper publikum trer inn i det samme universet som vi har skapt, og at vår virkelighet kan bli publikums verden, sa hun forventningsfullt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere