RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Får svar i morgen


Rektor Torill Røeggen har forståelse for den situasjonen de berørte familiene befinner seg i.
Foto: Øystein Dahl Johansen
Rektor Torill Røeggen har forståelse for den situasjonen de berørte familiene befinner seg i. Foto: Øystein Dahl Johansen
Rektor Torill Røeggen beklager den situasjonen mange familier nå befinner seg i.

KASTELLET: Hun kan ikke kommentere saken til familien Wadahl Nielsen. Men, da Nordstrands Blad snakket med henne tirsdag formiddag, presiserte hun at ingen av de berørte 1. klassingene har fått et endelig nei.

– Men tretti pårørende har fått et forhåndsvarsel om at det kan hende at deres gutt eller jente ikke får plass ved Kastellet skole fra høsten av. Noen av disse får plass, sier Røeggen.

– Det har vært mye frem og tilbake, og vi må være nøye med at de som får plass er de som skal ha det i henhold til regelverket. Et regelverk som har vært svært vanskelig å tolke. Vi har vært nødt til å be om hjelp fra jurister i Utdaninngsetaten, forteller hun.

– Vi hadde de siste samtalene tirsdag, og brev til alle berørte ble sendt ut onsdag (i går), sier Røeggen.

Hun forteller videre at alle de tretti som har fått forhåndsvarsel, har klaget på avgjørelsen.

– Jeg har full forståelse, og jeg skjønner at dette er en vanskelig situasjonen for de berørte familiene. Men, realiteten er at vi har 24 plasser for lite, sier Torill Røeggen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere