RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Finanskrisa avblåst


Det går så det suser på Linderud senter om dagen, kan senterleder Irene Karstad fortelle. Arkivfoto
Det går så det suser på Linderud senter om dagen, kan senterleder Irene Karstad fortelle. Arkivfoto
Linderud senter har hatt en pang-åpning på julehandelen.

LINDERUD: Det er mange som handler julegavene sine på Linderud senter, faktisk så mange at senterleder Irene Karstad mener kundene er en julegave til senteret i seg selv.

Ifølge Karstad lå omsetningen på senteret i november 30 prosent over gjennomsnittsøkningen på landsbasis. Hun tar det som et tegn på at det nye og ombygde senteret faller i smak hos kundene.

– Vi trodde på det, håpet på det, men det er utrolig deilig å få bekreftelsen fra kundene. Ja, de trives her sier de og det er lekkert, det er godt utvalg, fine restauranter, men ikke minst rent og blankskurt, jubler senterlederen.

Gallasuksess

Etter lang tids ombygging, sto senteret ferdig i oktober, og det ble markert med en stor åpnignsgalla. Denne var med på å dra oktoberomsetningen opp til 41 prosent bedre enn fjoråret.

– Noe riktig må vi har gjort. Vi anser finanskrisen som avblåst og gleder vi oss til det store julerushet, sier Irene Karstad.

Great Garlic Girls

Hun håper trøkket holder seg fram mot jul. Og selv om jula først og fremst er barnas høytid, tar senteret sjansen på å kjøre en skikkelig voksenkveld fredag 18. desember.

– Da kommer Great Garlic Girls med sitt siste show, fullt av skjelmske blikk, sang, humor og herlige parodier, sier Karstad.

Hun lover også gratis spekemat og hjemmelaget potetstappe til de frammøtte.

– Dette er vår julegave til gjestene våre, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere