– Flaut med en sånn potetåker

NOE MÅ GJØRES: Unni og Roy Strandem (t.v.) og Eva og Finn Tøraasen synes det er trasig å møte dype groper med leire og vann når de skal gå over eller parkere bilen ved innkjørselen til Ekeberg camping.

NOE MÅ GJØRES: Unni og Roy Strandem (t.v.) og Eva og Finn Tøraasen synes det er trasig å møte dype groper med leire og vann når de skal gå over eller parkere bilen ved innkjørselen til Ekeberg camping. Foto: Foto: Aina Moberg

En skam for Oslo by! Eva Tøraasen er sint der hun står i gjørmehavet utenfor Ekeberg camping.

EKEBERG: Sammen med ektemannen Finn og venneparet Unni og Roy Strandem prøver hun å komme seg tørrskodd over parkeringsplassen som domineres av dype hull, vann og søle.

Del på Facebook

– Det er flaut at turister skal møte en sånn potetåker. Og det er ikke koselig for oss som bruker plassen ukentlig heller, tordner hun.

Firkløveret i alderen 75-80 år, er med i trimgruppa 60+, og setter fra seg bilene på parkeringsplassen når de skal ut og gå.

Enkel løsning

– Det er irriterende at vi må vasse når vi går ut av bilene, synes Unni.

– Og om vinteren kan det være direkte farlig når vannet fryser til is. Vi vet ikke hvor tjukk isen er i denne møkka. Vi risikerer å kjøre oss fast, sier Finn.

– Heldigvis vet vi ikke om noen ulykker så langt, men noen må se å få gjort noe før det skjer, legger han til.

Ekteparet Tøraasen har bodd i området i ti år, og er irriterte over at ingen gjør noe med hullene og gjørma.

– Jeg har en veldig enkel løsning, og det skal ikke koste mye. Det er bare å fylle opp med noen lass med grus, og eventuelt asfaltere. Da blir det bra, sier Finn Tøraasen.

Bymiljøetaten på befaring

Nordstrands Blad har sendt oppfordringen fra Tøraasen videre til Bymiljøetaten. Der lover man å se på saken.

– Takk for tips om vann på campingplassen og parkeringsplassen på Ekeberg. Bymiljøetaten vil i nærmeste fremtid foreta en befaring på området, svarer fungerende kommunikasjonssjef Anne Grete Nyrud i divisjon luft.

Før snøen kommer

Ekteparet Tøraasen er ikke helt fornøyd med svaret:

– Nå skjønner man jo hvorfor det har sett slik ut i årevis. Dette burde de ansvarlige ha oppdaget selv. Men, jeg er glad Bymiljøetaten tar tak i gjørmeproblemene, og det er en stor fordel om noe skjer før snøen kommer, sier Finn Tøraasen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.