RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Foreldre holder barna sine hjemme fra skolen på grunn av dårlig Oslo-luft


– DET RAMMER ALLE: Abdullah Alsabeehg (A) mener situasjonen med den forurensede Oslo-lufta er dramatisk.
– DET RAMMER ALLE: Abdullah Alsabeehg (A) mener situasjonen med den forurensede Oslo-lufta er dramatisk. Foto: Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen
Oslo-lufta er farlig for sensitive personer, og det blir stadig verre. – Mye kan gjøres, og hva venter vi på? spør Abdullah Alsabeehg (A).

OSLO: – Bystyret vedtok allerede 16. februar i år en tiltaksplan mot luftforurensning. Byrådet har hatt god tid på seg til å sette i gang tiltak, sier Abdullah Alsabeehg fa Holmlia, som er Aps fraksjonsleder i samferdsels- og miljøkomiteen.

Nylig skrev vi om den elendige Oslo-lufta. Byråd for samferdsel og miljø, Ola Elvestuen (V), lovte da at sak om Oslo-lufta kommer opp i bystyret rett over jul.

– Det er riktig at Elvestuen er ny i stillingen som byråd, men han må da kjenne til bystyrets vedtak fra 16. februar, sier Alsabeehg.

Ap-politikeren sier han er frustrert og oppgitt over at ikke noe skjer.

– Situasjonen er dramatisk og alvorlig. Vi i Ap blir kontaktet av foreldre som holder barna sine hjemme fra både barnehage og skole på dårlig luftkvalitet. Samtidig er det mye vi kan gjøre med dette problemet, sier Alsabeehg.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere