– Gå årets viktigste tur på Frogner

Magne Paulsrud og Marianne Hille er på jakt etter bøssebærere til årets TV-aksjon.

Magne Paulsrud og Marianne Hille er på jakt etter bøssebærere til årets TV-aksjon.

Magne Paulsrud og Marianne Hille trenger flere bøssebærere til årets TV-Aksjon. – Dropp kaffe latten i en uke, og putt penger i bøssa, oppfordrer de.

2_BREDDE: Bildetekst

FROGNER: – Hvis du har lyst til å bidra og gå med bøsse neste søndag , er det bare å ringe bøssebærertelefonen 02025 eller logge deg inn på internett, sier Marianne Hille. Hun har sammen med Magne Paulsrud og flere frivillige i Frogner komiteen jobben å ta imot alle bøssebærerne.

Ny adresse

I år skal folket møte opp i Niels Juels gate 17, i Frivilligsentralens lokaler kl.16.00. Husk legitimasjon. Frogner Kirkestue er under oppussing, og derfor ikke som vanlig årets oppmøtested.

– Vi trenger 200 bøssebærere, og har godt over halvparten nå, sier Magne Paulsrud. De er takknemmelige for at folk kommer igjen hvert år, og setter av noen timer på det som for mange mener er årets viktigte tur.

– Det er en veldig spesiell dag hvor det skjer så mye, sier Marianne. I år går pengene aksjonen samler inn, som regnes som verdens største i antall innsamlete midler per innbygger, til Flyktnighjelpen.

På flukt

Den norske organisasjonen hjelper mennesker på flukt fra krig og konflikt. 43 millioner mennesker er i dag på flukt, og halvparten er barn og ungdom. – Husk å ha kontanter når bøssebærerne kommer på døra, sier Marianne. Skulle man ikke ha det for hånden er det også mulig å ringe inn å gi penger på telefon etterpå.

– Det er viktig at folk gir godt. Dropp kaffelatten i en uke, og så har du plutselig 150 kroner å gi til et bra formål, sier Magne.

Ta med barna

– Ta med barna på turen. Det viser seg at fedre som går med barn er de som får mest penger, sier Magne.

– Det er godt mulig å være kreative, sier Marianne som foreslår en liten sang eller kanskje et dikt når døra åpnes til hjemmene på Frogner.

Bøsseaksjonen starter opp søndag 24.oktober klokka 16.00, så regn med bøssebærere på døra hjemme hos deg denne ettermiddagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag