RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

? Gå ditt eget løp!

Birkernbeinerrennet nærmer seg. En ringrev fra Hellerud har gode tips.

HELLERUD: 15 ganger har Stine Eckmann Farstadvoll (38) fra Hellerud i Oslo deltatt i Birkebeinerrennet. Selv om 38-åringen har gått rennet mange ganger tidligere, har hun ikke en spesiell suksessoppskrift på hvordan hun forbereder seg.

- Jeg har ingen spesiell oppskrift, men i ukene før rennet spiser jeg mer karbohydrater enn vanlig og drikker masse vann. Så når jeg står på startstreken er det bare nervene som er igjen, forteller Rustad-løperen, til treningsmagasinet.no.

Til magasinet forteller hun at det er lurt å gå sitt eget løp.

- Erfaringsmessig har jeg kun fokus på mitt eget løp. Det er sjelden en suksess å gå etter andre – da kan du fort gå på en smell. Ellers så er det viktig å ta inn næring underveis, og alltid ha smøring i sekken. Noen ganger er det stor kø på smørestasjonene, og da tjener du på å bruke ti-femten minutter på å gjøre det selv istedenfor å stå i kø, sier Farstadvoll til treningsmagsinet.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere