RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Gambling å ta bussen fra Bjørndal

Om morgenen er bussene på Bjørndal så fulle at passasjerer ikke kommer seg inn i bussen, det vil Mudassar Kapur gjøre noe med.

Bjørndal: Bystyrekandidat Mudassar Kapur mener kollektivsituasjonen på Bjørndal er uholdbar.

– Det generelle passasjertrykket på Bjørndal er høyt på morgenen og det fører til at passasjerer som skal på bussen fra både Bjørndal senter og Nyjordet opplever flere ganger i uken å bli forlatt på holdeplassen av stappfull buss og mister dermed t-banen fra Mortensrud, sier Kapur.

Han forteller også at de som er heldige nok til å komme på bussen ofte står uforsvarlig tett opp mot frontruta og dermed blokkerer sikten for sjåføren.

Forslag til Løsning

– Jeg har følgende forslag til løsninger, det må umiddelbart settes inn en leddbuss på strekningen Bjørndal – Mortensrud under morgenrushet. Kun da kan man være sikker på at ingen passasjerer blir forlatt på holdeplassen, sier Kapur.

Kollektivfelt

Kapur mener også at man må bygge kollektivfelt mellom Bjørnerudveien og Hauketo.

– Per i dag er det mange fra Bjørndal som mister toget fordi 77 bussen blir stående bom fast i morgenrushet.

Det er flere busser som kjører fra Bjørndal om morgenen, men Kapur understreker at problemet er til stede på tross av dette.

– Kollektivtilbudet fra Bjørndal er for dårlig!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere