RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Genialt utstillingslokale!


T-banefolket gledet seg over en overraskende kulturopplevelse på veien.
T-banefolket gledet seg over en overraskende kulturopplevelse på veien. Foto: FOTO: LINDA S. OLSEN
Nyllig åpnet utstillingen ”Daniel Teigen presenterer: Raymond Kertezc, oppdageren” på Carl Berner t-banetasjon. Travle reisende likte prosjektet.

CARL BERNER: – Vi fikk masse tilbakemeldinger, og mange syntes det var et genialt sted å ha utstilling. Kommentarer som “Veldig bra sted å ha galleri! Kjempespennende lokaler” og ” Det må jo være flere tusen som suser forbi her hver dag, dette må være et av de best besøkte galleriene i Oslo!” var kommentarer vi gledet oss over, sier prosjektleder Linda S. Olsen.

Utstillingen omfatter 12 bokser med tegninger og objekter satt sammen i collager, en installasjon samt et sett objekter plassert på en benk.

Kunstner Daniel Teigen har lenge ansett seg som en oppdagelsesreisende. Han har studert de britiske oppdagelsesreisendes praksis, og adoptert denne til bruk i egne oppdagelsesreiser inn i sin egen indre verden.

Utstillingen står til 19. september, og følger t-banens åpningstider.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere