RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Gikk som smurt!


Ga alt: Ungdommer i høygir på scenen i Dansens Hus.
Ga alt: Ungdommer i høygir på scenen i Dansens Hus. Foto: FOTO: CELINE CLASEN
Dansens Hus ble søndag fylt til randen av dansende barn og unge fra Skøyen. Det var duket for sommerforestilling signert Step Studio.

SKØYEN/GRÜNERLØKKA: – Jeg kan med glede og stolthet fortelle at søndagens to forestillinger gikk som smurt for to fullspekkede saler i Dansens hus, sier Celine Clasen ved Step Studio.

– Det var så høy profesjonalitet at selv jeg ble imponert. Barna gjorde en kjempeinnsats, det var to forskjellige forestillinger med litt over 100 barn per forestilling, forteller hun.

Selv med 366 sitteplasser i salen, stod ikke et sete tomt.

– Det var stor variasjon i numrene publikum fikk presentert, alt fra småbarnsdans til hiphop og klassisk ballett. De yngste som deltok var fire år gamle, og de eldste var 15. Alle er fra barnehager og skoler rundt Skøyen, sier Clasen.

Step Studio holder fortsatt til på Skøyen skole og sommerforestillingen har blitt en svært populær tradisjon.

– Stemningen i salen var på topp, og tilbakemeldingene etterpå har vært fantastiske. Jeg er rørt, stolt, og gleder meg allerede til neste års forestilling, sier Clasen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere