RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Gir inspirasjon til å jobbe videre

Redaksjonssjef Magne Mellem Enoksen er glad for at ikke-vestlige er godt synlige i Lokalavisen Groruddalen, men ser også at avisen kan bli enda bedre.

GRORUDDALEN: – Selv om vi ikke har konkrete rutiner med telling av kilder og avbildede personer med ulik bakgrunn, følger vi med på det store bildet og passer på at ulike mennesker kommer fram, sier han.

Enoksen mener befolkningssammensetningen i Groruddalen gjør at mange ulike kulturer kommer til syne naturlig.

Han er glad og stolt over at ikke-vestlige er bedre representert enn i andre aviser, men ser også at avisen kan bli bedre.

– Jeg tror noe av årsaken til underrepresentasjon er en overvekt av etnisk norske med frivillige verv og sentrale stillinger i bydelene. Samtidig er det ingen tvil om at vi bør bli flinkere til å tenke i nye baner, og bevege oss inn på stoffområder vi ikke er så kjent med, sier han.

For øvrig mener han det er gledelig å se at redaksjonen stadig oftere møter ikke-vestlige kontaktpersoner både i offentlig forvaltning, privat næringsliv og frivillige lag og organiasjoner.

Enoksen synes også det er artig å få avisen undersøkt.

– Jeg synes det er kjempestas at noen fatter interesse for det vi driver med og går oss skikkelig etter i sømmene. Det gir oss svar på spørsmål vi både har stilt oss selv, og burde ha stilt oss selv. Det er viktig for oss at hele befolkningen i Groruddalen kjenner seg igjen i avisa vår. Samtidig er jeg enig i mange av tingene Finslo setter fingeren på, og det gir inspirasjon til å jobbe videre for å bli enda bedre, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere