– Gjør plassen mer synlig

Ottar Henriksen vil ha mer synlig merket drosjeholdeplass, og tetting av hull i asfalten.

Ottar Henriksen vil ha mer synlig merket drosjeholdeplass, og tetting av hull i asfalten. Foto: Foto: Anne Marie Huck Quaye

Drosjesjåfør Ottar Henriksen ønsker seg tetting av hull i asfalten og bedre merking av drosjeholdeplassen på St. Hanshaugen.

ST. HANSHAUGEN: – Det ser jo ikke ut her, sier Ottar Henriksen. Han peker på noen store hull på den lille plassen som drosjene på St. Hanshaugen har fått tildelt etter at Knud Knudsens plass ble pusset opp.

– Det var jo mye bedre å stå på den gamle plassen da, men den får vi jo aldri tilbake, sier han som særlig er irritert over at mange beboere i området bruker holdeplassen til privat parkering.

Dårlig merket

– Nesten hver morgen jeg kommer hit er det mange som har sneket seg til en plass, sier han som mener merkingen er for dårlig av plassen.

Da Lokalavisen kommer innom den nye drosjeholdeplassen, tvers over gata til Knud Knudsens plass på hjørnet av Ullevålsveien og Schwensens gate, er det bra med aktivitet, og drosjene forlater holdeplassen en etter en med kunder.

– Nå har de endelig fått bort automatene her, som gjorde det lettere for folk å tro at det fremdeles er parkering, sier han litt overrasket.. Det er likevel behov for bedre merking av selve holdeplassen, mener han.

– Det bør stå i stort på asfalten at det er holdeplass her, sier han.

Store hull

– Disse hullene blir jo bare større hvis de ikke tetter dem snart, sier han som selv har kontaktet kommunen flere ganger, uten resultater.

Henriksen har kjørt drosje siden 1969, og har for det meste holdt seg på holdeplassen på St. Hanshaugen.

– Jeg liker meg her, også blir det jo veldig ofte sånn at man kommer tilbake til samme holdeplass, sier han og viser at den nye lille plassen er alt for liten. Litt lenger borte i gata står det flere drosjer og venter.

– Mange får jo ikke plass til å stå på holdeplassen. Den tar bare fem biler, sier han som likevel synes det er bedre å stå her, enn på «gamle» tildelte ulovlige plassen i Ullevålsveien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag